Під час отримання хабара затримано старшого інспектора Глухівського відділу поліції

Поліція Сумшини проводить заходи щодо очищення власних рядів від осіб схильних до корупційних дій.

Під час спільних заходів працівниками Головного Управління нацполіції області, ДВБ НП України та обласної прокуратури в рамках відкритого кримінального провадження , розпочатого за ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України «Одержання хабара» під час отримання неправомірної вигоди був затриманий старший інспектор Глухівського відділу поліції.

Картинки по запросу хабар

Доведено, що поліцейський вимагав та отримав гроші в розмірі 4900 гривень від місцевого жителя за невжиття відповідних заходів реагування та не перешкоджання останньому у здійсненні діяльності, пов’язаної з перевезенням товарів іноземного виробництва та керуванням автотранспортом без водійського посвідчення відповідної категорії.

Наразі старшому інспектору Глухівського відділу поліції повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.3 ст. 368 КК України та обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

Керівництво ГУНП звертається до всіх мешканців області із проханням повідомляти про будь-які факти корупційної діяльності з боку правоохоронців із збереженням конфіденційності. Телефон довіри – в Сумах (0542) 770-300.

Відділ комунікацій ГУ НП в Сумській області

You may also like...