У Мукачеві після поміщення в реанімацію немовляти виявили матір, що віддала стороннім ще трьох дітей

8 лютого до служби у справах дітей виконавчого комітету Мукачівської міської ради надійшло повідомлення про немовля, 2018 року народження, якого стороння особа принесла до приймального відділення обласної дитячої лікарні.

Дитина перебувала у важкому стані і потребувала негайного переміщення до реанімаційного відділення.

1

В ході перевірки з’ясувалось, що мати дитини на її захворювання уваги не звертала, за меддопомогою не зверталась. Влаштована до лікарні дитина в неї не єдина. На території України нею проведена реєстрація народження ще 3 дітей. Місце перебування яких наразі не відомо: зі слів “матері-зозулі”, вона віддала їх сторонніх особам.

Зараз за життя малечі борються лікарі. По факту злісного невиконання матір’ю батьківських обов’язків щодо немовляти буде порушена кримінальна справа.

В ході перевірок поліцейські ювенальної превенції ГУНП в Закарпатській області, спільно з мукачівськими колегами, а також працівниками поліції Свалявського та Ужгородського районів встановили, що 23-річна жінка, мати чотирьох дітей, разом з одномісячною дівчинкою, яку зараз госпіталізовано до обласної дитячої клінічної лікарні, мешкає у Мукачеві. Троє старших дітей – двоє дівчат, віком 2 і 5 років, та півторарічний хлопчик – з жінкою не проживають.

Правоохоронці встановили, що дівчата мешкають у селі Ратівці Ужгородського району разом з офіційним опікуном – рідною тіткою, а хлопчик – виховується у Свалявському дитбудинку. // zakarpattya.net.ua

You may also like...