На Рівненщині поліцейські викрили чоловіка, який вербував повій на роботу в Ізраїлі

Співробітники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, поліції Рівненської області спільно з працівниками управління СБУ та прокуратури області викрили 33-річного раніше судимого рівнянина, який підшукував в інтернеті малозабезпечених дівчат та пропонував їм заробіток за кордоном. Наразі встановлено трьох дівчат, які стали жертвами зловмисника.

 

При зустрічі чоловік розповідав дівчатам, що допоможе з переїздом до Ізраїлю, де у спеціально оснащених квартирах вони надаватимуть сексуальні послуги. Наразі слідством встановлено трьох дівчат, яких вдалося завербувати зловмиснику.

МВС

 

В ході проведення санкціонованих обшуків за місцем проживання та в транспортному засобі зловмисника поліцейські виявили амфетамін, марихуану, а також каміння бурштину вагою близько п’яти кілограмів.

 

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні вербування з метою експлуатації за частиною 2 статті 149 Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує позбавлення волі строком до 12 років з конфіскацією майна, – повідомив т.в.о. начальника поліції в Рівненській області Сергій Волков.

 

Наразі досудове розслідування у кримінальному провадження триває, поліцейські встановлюють осіб, які можуть бути причетними до скоєння злочинів.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

You may also like...