«Шнурка» из столичной мэрии милиция «воспитывала»

4 липня 2006 року у вашому виданні була опублікована стаття «Шнурки» из мерии уже «задрали» киевлян», автор якої повідомляв про факт безпідставного використання спеціального сигналу на автомобілі VOLKSWAGEN TOUAREG.

В ході перевірки, проведеної Департаментом ДАІ МВС України, встановлено, що згідно з базою АІС «Маяк» для зазначеного автором автомобіля VOLKSWAGEN TOUAREG не видавався дозвіл на встановлення та використання спеціального звукового та світлового сигнального пристрою.

З метою перевірки законності встановлення та використання на зазначеному авто спеціальних пристроїв на його затримання було орієнтовано особовий склад дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції, що несе службу в центральній частині міста.

17 липня зазначений автомобіль було зупинено на вулиці Хрещатик. На момент перевірки на автомобілі спеціальні пристрої були вже відсутні (за словами водія вони були нещодавно демонтовані). З водієм автомобіля було проведено «виховну» бесіду щодо дотримання порядку та правил встановлення і використання спеціальних світлових та звукових пристроїв на транспортних засобах.

Колективу «Украины криминальной» та шанувальникам видання щиро дякуємо за небайдужість до проблем забезпечення правопорядку та готовність прийти на допомогу. А гонораром для вас і для нас нехай буде усвідомлення того, що робимо спільну справу і отримуємо від цього насолоду.

З повагою

ДЗГ МВС України

You may also like...