Землю киян розкрадають і при Черновецькому!

Звертаємось до вас з проханням зупинити свавілля, яке діється по провулку Козятинському №12, 14 у Києві. І не дати можливість самозахопленню історичної землі міста та руйнуванню і захопленню майна комунальної власності м. Києва. Товариство «Мегаполіс ДКС» уклало договір на поточний ремонт будівлі по провулку Козятинському, 14 з Комунальним підприємством по утриманню зелених насаджень Печерського району. І… знесла-знищила зазначену будівлю, яка знаходиться у комунальній власності міста!

На даний час у провулку Козятинський, 14 відбувається будівництво без відповідних дозвільних документів, для чого пригороджено територію з будинком по провулку Козятинський, 12, що належить ШЕУ Печерського району.

Таким чином, без дозволу Фонду комунального майна міста, без ордера на будівництво, видача якого погоджується з відповідними службами міста та району, ООО «Мегаполіс ДКС» фактично провело самозахоплення будівель комунальної власності та землі міста.

В порядок денний чергової сесії Київради комісією з питань власності включено на розгляд питання про надання будинку по провулку Козятинський, 14 в оренду «Мегаполіс ДКС» – без згоди Фонду комунального майна міста та без проведення тендера!

Таким чином намагаються безпідставно і беззаконно віддати знесений неіснуючий будинок в оренду – що є економічним злочином проти держави. Оскільки згідно ст.376 Цивільного кодексу України, побудувавши свій новий будинок замість старого, незаконно знесеного, товариство «Мегаполіс ДКС» автоматично стає власником земельної ділянки територіальної громади міста. Тим самим позбавивши Фонд комунального майна міста нерухомості, а також коштів від продажу земельної ділянки.

Ні Комунальне майно міста, ні інспекція по контролю за благоустроєм міста, ні управлінням по контролю за архітектурою та будівництва міста, ні Печерською районною адміністрацією не було зроблено звернень до прокуратури. Оскільки відбувається залякування цих служб високопосадовцями, які підтримують беззаконні дії «Мегаполіс ДКС».

Ініціативна група мешканців (не називаємося, бо боїмося фізичної розправи – погрози вже були)

You may also like...