Открытое письмо руководству страны

Открытое письмо руководству страны

Президенту України

Ющенку В.А.

Прем’єр-міністру України

Януковичу В.Ф.

Голові Верховної Ради України

Морозу О.О.

Шановний Вікторе Андрійовичу!

Шановний Вікторе Федоровичу!

Шановний Олександре Олександровичу!



ВІДКРИТИЙ ЛИСТ

колектива Спільного підприємства з іспанським інвестором «Інтерсплав»

від 20 листопада 2006 року

Уже біля двох років йде захоплення спільного підприємства з іспанським інвестором “Інтерсплав” (м.Свердловськ Луганської області) однією з донецьких ФПГ за допомогою чорного рейдера.

У 2005 році вони замінили директора на свого у державномунауково-дослідному та проектному інституті (м.Донецьк) – представника інтересів держави у нашому СП. Потім, в основному використовуючи кримінальні методи, не знявши з обліку у м.Свердловську Луганської області, зареєстрували СП у виді ТОВ у м.Києві (зтерши з лиця землі 17-річну історію СП, змінив протизаконно організаційно-правову форму). Підприємство повністью вийшло з-під контролю держави під контроль іноземного інвестора. Очолює це свавілля зам. міністра Мінпромполітики «по знищенню малого і середнього бізнесу» Шинкаренко Павло Семенович. Зараз кошмарять керівників з метою їхнього усунення – або силовими, або фізичними методами, тобто без усякої підстави карними переслідуваннями або простим вбивством.

Крім того, підприємство штучно банкрутує шляхом незаконного позбавлення СП оборотних коштів – заборгованість держбюджета СП «Інтерсплав» складає 22 мільйони 124 тис. гривень. Уже 8 років ми слухаємо їх казки про нібито умовно фіктивні фірми, «мережі» та «ланцюги» навколо СП при законному поверненні ПДВ. СП «Інтерсплав» 17 років не мав і не має зараз ні однієї посередницької фірми ні при покупці сировини, ні при продажі продукції. Ніколи не застосовував бартеру, не застосовує розрахунків готівкою, а сплата перераховується тільки через банки в безготівковій формі, тобто легко перевіряється.

Більш 5000 человеко/днів витрачено податковою на перевірки нас. 572 рази в судах ми довели, що не ми, а податкові органи порушують Закони України. Це міф про «умовно фіктивні фірми». Фіктивних фірм не буває, є легальні фірми, що займаються незаконною діяльністю під «дахом» сильних світу цього.

Хіба може хто повірити, що при такій кількості перевіряючих і контролюючих органів у державі, підприємства, фірми і фірмочки можуть діяти безконтрольно і якщо вони порушують закон, то хто їх прикриває? Питання. А коли потрібно розправитися з неслухняним, їх негайно вводять у справу – це просто, тому що вони підконтрольні їм. Вони знають про них усе, але обвинувачують в усьому НАС.

СП «Інтерсплав» абсолютно біле підприємство, законослухняний платник податків, керується трьома приципами:

1. Працювати по-закону.

2.Піклуватися про людей.

3.Берегти природу.

Якщо це ціль – знищити підприємство, то можна вважати, вона майже досягнута.

У листопаду через недолік оборотних коштів, тому що їх безпідставно в нас відібрали, ми змушені скоротити наполовину виробництво, у грудні – зупинити його зовсім.

У Свердловську Луганської області вже майже зупинено машзавод, зупинене цинкове виробництво на ТОВ «Укрис», тепер – «Інтерсплав».

А як бути з робочими місцями багатьох сотень працівників і забезпеченням членів їхніх родин?

Виходить, це комусь потрібно???

Просимо підтримати законну вимогу СП «Інтерсплав» (Додаток 1).

А, значить, зберегти підприємство та наші робочі місця.

Сподіваємося на якнайскоріше розв’язання цієї ситуації та на вашу відповідь, обгрунтовану Конституцією та діючим законодавством України.

(Додаток 1)

You may also like...