«Ментовський безпредел» у місті Львові

18жовтня 2006 р. близько 14-30 год. моя донька – Єграшина Світлана поверталсь додому. Переходячи через вулицю Зелену в районі ”Львівводоканалтресту” її на шаленій швидкості збиває білий міні-бус, який з місця ДТП втікає на очах багатьох громадян.

Подробиці трагедії і деталі журналістського розслідування кореспондентом Юрієм Оленцем опубліковано в газеті ”Україна і час” за 9-15 листопада 2006 р. № 45 (229).

8 листопада донька була виписана з лікарні и перебуває на лікарняному з діагнозом, встановленим військовими лікарями: відкрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку, перелом лобної кістки з права з переходом на основу черепа, забій м’яких тканин мозку, гематомами правого ока, крововилив, дистонія.

До сьогодні судово-медична експертиза не проведена! Кримінальна справа не порушена. Злочинець і далі розїджає на автомобілі та безкарно давить наших дітей. І скоріш за все не відповість за тяжкий злочин .

Хто відповідатиме за злочини ? Менти, які присягнули на вірність народу України і отримують хабарі?

Той правоохоронець, як він може потім їсти український хліб вирощений руками селянина? Як може користуватись матеріальними благами, зробленими руками чесних робітників? .Хто зможе зупинити цей ”МЕНТОВСКИЙ БЕЗПРЕДЕЛ”?

Не будьмо байдужі!

Єграшин Анатолій Іванович, тел. 8 067 1722355

От “УК”: Редакция “УК” верит, что письмо отца пострадавшей девушки не останется без внимания чиновников из аппарата МВД. И все меры по установлению виновника ДТП с тяжкими последствиями будут немедленно приняты. А сотрудники, проявившие халатность и черствость – строго наказаны!

You may also like...