Украинская прокуратура не желает защищать права простого украинца

Украинская прокуратура не желает защищать права простого украинца Шановна редакціє !

Звернутися до Вас мене змусило, як до останньої надії , “відношення” сучасної української прокуратури до виконання своїх прямих професійних обов’язків, які стосуються захисту прав простого пересічного українця.

24 травня 2005 року при виконанні своїх трудових обов’язків в приміщенні ремонтної майстерні ТОВ “Атлантик фариз II” в с. Демки Драбівського району Черкаської області був смертельно травмований мій чоловік Джура Сергій Борисович, 1963 р.н.

По факту смерті мого чоловіка прокуратурою Драбівського району Черкаської області 2.06.2005 р. було прийняте рішення про відмову в порушенні кримінальної справи. Саму постанову про відмову в порушенні кримінальної справи я змогла отримати лише 10 жовтня 2005 року.

Постановою Драбівського районного суду Черкаської області від 26.10.2005 р. постанова старшого помічника прокурора Драбівського району Карого В.М. від 2.06.2005 р. про відмову в порушенні кримінальної справи за фактом смерті Джури С.Б., за відсутністю складу злочину в діях Низенка. А. на підстав ст.6 п.2 КПК України була скасована, а матеріали направлені для проведення додаткової перевірки.

І з цього часу почалась хронологія “ходіння по мукам”. Я неодноразово зверталася особисто до прокурора Драбівського району Черкаської області пана Литвина М., письмово зверталася до прокурора Черкаської області пана Лісового М.Л. кожен раз отримую формальні відписки з прокуратури Черкаської області (останні листи від 20.04.2006 р. за 06/3-75-06, від 17.11.2006 р. за 06/2-75-06), де мене черговий раз повідомляють, що звернута увага прокурора Драбівського району Черкаської області “на неналежний нагляд за здійсненням перевірки та зобов’язано вжити дієвих заходів, щодо прийняття законного рішення в стислі терміни”.

Прокуратура Драбівського району Черкаської області вперто не бажає виконувати постанову Драбівського районного суду Черкаської області в д 26.10.2005 р., де по літерам розписано, що ж повинні виконати пани-прокурори, щоб прийняти законне обґрунтоване рішення в порядку ст.97 КПК України по факту смерті мого чоловіка.

До цього часу я не отримала з прокуратури Драбівського району Черкаської області ніякого повідомлення, яке ж все таки рішення прийнято в порядку ст.97 КПК України. Така позиція службових осіб прокуратури Драбівського району Черкаської області протягом всього часу після смерті чоловіка відвертим знущанням наді мною та моїми дітьми-сиротами.

Наведені вище факти злочинної бездіяльності тих, хто зобов’язаний охороняти закон, можуть бути підтверджені доказами.

З повагою до Вас, Джура Любов Іванівна

You may also like...