Белая Церковь: налоговая инспекция на страже карательной гинекологии!

Белая Церковь: налоговая инспекция на страже карательной гинекологии! На протязі більше року веду боротьбу за свої майнові права та права всіх мешканців нашого будинку з дружиною начальника Білоцерківської податкової інспекції В.В.Мічуріна – Н.В.Мічуріною. Вона намагається улаштувати гінекологічний кабінет в квартирі №2 нашого 9-ти поверхового будинку по вулиці Ярослава Мудрого, 48 міста Біла Церква.

Я мешкаю в квартирі № 3. Дозволу на переобладнання помешкання під гінекологічний кабінет ні я, ні сусіди не давали, хоча вона в нас його й просила.

Плюнувши на спроби отримати від нас дозвіл, це подружжя тупо чинить «бєспрєдєл». А саме: мене, як приватного підприємця, бомбардують незаконними перевірками (аудіозаписи, відповіді прокуратури, що підтверджуть це, у мене є). Хоча жодна перевірка порушень не виявила.

На мою дружину і на мене був вчинений навіть фізичний напад, що засвідчено в міліції. Я отримав травму середнього ступеня тяжкості (є акт судмедекспертизи.

Невідомим шляхом Н.В.Мічуріна домоглася таки від міськвиконкому дозволу на переобланання квартири. Я подав позовну заяву в Білоцерківський суд про визнання незаконним рішення міськвиконкому та про забепечення позову. Суд всіма силами відштовхує мене від цього процесу…

В.В.Мічурін

P.S. Три дні назад ми з дружиною стояли в ямі, яку мічурінські робітники копали під нашими вікнами під фундамент, поруч лементували сусіди, стояло чоловік десять міліціонерів: нас засипали по коліна грунтом – міліція не реагувала…

Сергій Пащенко, Біла Церква

You may also like...