«Беспредел» на дорогах достал…

«Беспредел» на дорогах достал…Доброго дня!

Щойно прочитав статтю «Беспредел на дорогах»: бои местного значения по дороге домой» і ще раз переконався, що справедливості в нашій країні немає. А мажори й далі «цвітуть і пахнуть». Скільки ми ще будемо страждати від їх наглості й безпечності. Коли нарешті справедливість істини переможе справедливість грошей???

Ось на днях Бімер Х5 убив двох людей в Ланосі. І, справді, ДАЙшники (саме так, від слова ДАЙ!!!) напишуть у протоколі, що Ланос припаркувався по центру перехрестя, а Бімер їхав на зелений. Загинувших визнають винними, а СК заплатить за Х5-й. Де справедливість???

Але найбільш прикро, коли страждають діти. Дякувати Богу, дитина була пристібнута й в кріслі дитячому, а якби ні??? Навіть думати не хочу.

Нехай я не водій (поки), не маю дітей (та хочу і мрію про них), але у мене є тато-водій, мама, сестра, багато родичів і друзів без яких я не уявляю свого життя.

12 серпня цього року я з татом години 4 їздили у справах по Києву (родом ми з Володимира -Волинського, він приїхав у справах, а я навчаюсь тут 3 роки). З мене цього вистачило. Вам не передати наскільки страшно було знаходитись в автомобілі. Так, мій тато водій з 15-літнім стажем (якщо не більше), уважний, не лихач (але шкода, що не пристібається). З ним я спокійний. Та хто нас застрахує від якогось мажора-придурка, який хоче поганяти??? Так ми стали свідками ДТП біля льодового стадіону напроти іподрому, я бачив як «гонщик» на Форестері гнав по Ленінградській площі (добре, що без пригод). І це лише за 2 години на дорозі!!! Я видохнув з полегшенням, коли приїхав у гуртожиток. Але татові ще їхати 500 км додому!!! Мені було дуже страшно за нього. Дякувати Богу, добрався він без пригод. Та це сьогодні ми живі і здорові. Де гарантія, що через 20 хв, коли я вийду в магазин по морозиво, на мене не чатуватиме черговий убивця на Бімері чи Лексусі??? Не дай Боже. Тоді мені ні суд, ну тюрма страшні не будуть. я уб«ю гада на місці!!!

З приводу вашої статті та листа жертви ДТП, мені захотілось якось допомогти. якщо це можливо, буду радий. По можливості, передайте жінці, що я та багато інших людей саме на її стороні, ми засуджуємо тих виродків і вимагаємо найжорсткішого покарання!!!

Дякую

DriverSI

You may also like...