Унікальний протокол працівників ДАЇ Одеської області: 20 слів, 14 помилок… І все – брехня! (фото)

Унікальний протокол працівників ДАЇ Одеської області: 20 слів, 14 помилок… І все – брехня!

Шановна редакція!

Надсилаю Вам унікальні, як я вважаю, приклади злочинного недбальства працівників Котовського ВДАЇ Одеської області.

Мені вже надійшло попередження від виконавчої служби Ананьївського району Одеської області про те, що якщо я не сплачу штраф за порушення правил дорожнього руху, яке я не здійснював, то мене притягнуть до відповідальності та оштрафують….

Але як я можу сплатити штраф, коли Протокол про нібито здійснене мною  адміністративне порушення не підписаний інспектором ДАІ, а на місці мого підпису (як потенціального порушника) стоїть не мій підпис? Коли в Протоколі переплутані мої автобіографічні дані? І саме цікаве те, що в момент написання цього Протоколу я знаходився в іншому місті – Ананьїв, яке знаходиться за 40 кілометрів від міста Котовськ, де писався протокол (саме в цей час я в цьому місті проводив збори депутатської фракції, що може бути підтверджено депутатами районної ради та Протоколом зборів).

Дуже дивують мене й висновки Котовської міжрайонної прокуратури, котра в своїй відповіді мені пише, що капітан міліції, що складав цей протокол, поставив його «в силу своєї неуважності»,(хоча якщо посадова особа, працівник правоохоронних органів ставить свій підпис замість звинувачуваного, то це називається інакше, ніж «неуважність»: службова недбалість, перевищення службових повноважень, службовий подлог або шахрайство, і такому працівнику, як мінімум, не місце в правоохоронних органах).

Керівник же Котовського ВДАІ в своїй відповіді мені пише, що, виявляється, в моєму випадку, коли  підпису інспектора ДАІ, котрий складав Протокол про адміністративне порушення, в Протоколі немає, моєго підпису, як потенціального порушника – теж немає, за мене в протоколі розписались як за порушника! До того ж мої автобіографічні дані переплутані, підписів понятих немає, а сам я на час складання Протоколу знаходився в іншому місті, за 40 кілометрів від місця складання протоколу – і за це (!) мене оштрафовано вірно…

Я вже не кажу про такі «дрібниці» як відсутність документа про примусове виконання Ананьївського ДАІ, на котрий робить ссилку відділ виконавчої служби Ананьївського районного Управління юстиції – я його просто не отримував, і тому не міг викласти працівникам ДАІ хоч якісь аргументи на свою користь та хоч якось виправдатись…

Але я не можу зрозуміти: як може таке відбуватись в цивілізованій країні, і чи є в цій державі для працівників ДАІ хоч якісь закони?

Звісно, я буду подавати до суду на працівників Котовського ДАІ за ці шокуючи факти їх недбальства та бнзвідповідальності. Але прошу Вас надрукувати нарис щодо викладеного мною. Може, міністр внутрішніх справ України прочитає його і подумає над тим, хто працює сьогодні у правоохоронних органах України та зокрема – в Котовському ВДАІ Одеської області.

Крім того, я надсилаю в редакцію ще один документ на російсько-українській мові з молдавським колоритом, котрий яскраво показує грамотність Котовських працівників ДАЇ, де в 20 словах «Протокола «осмотра» затримання транспорта» працівником Косовського ДАІ зроблено 14 помилок!

 З повагою, В.Сєдов, читач "УК", депутат Ананьївської районної ради; Одеська область, м.Ананьїв

 

 

Протокол ГАИ -1
Протокол ГАИ -2
Протокол ГАИ -3
Протокол ГАИ -4
Протокол ГАИ -5
Протокол ГАИ -6

Протокол ГАИ -7

Протокол ГАИ -7
Протокол ГАИ -9

 

«УК»

You may also like...