Зателефонувавши на викрадену мобілку, міліціонери почули, що зловмисник скоює наступний злочин

Біля дев’ятої вечора до наряду патрульної служби звернувся чоловік, який поскаржився на невідомого, який відібрав мобільний телефон у його співмешканки. 

За словами Олександра Шульженка, виконуючого обов’язки командира батальйону патрульної служби Горлівського МУ, міліціонери відразу спробували набрати номер викраденого телефону. Вочевидь, зловмисник ще не викинув сім-карту й навіть не відключив мобільник. На щастя, якимсь чином трубка спрацювала «на відповідь», і вартові порядку почули звуки боротьби, крики про допомогу і гавкіт собак. Можна було припустити, що викрадач уже приступив до здійснення чергового злочину.

На щастя, удача була на боці правоохоронців. Не відвернулася вона й від дівчини, що стала жертвою зловмисника, але якимсь дивом вирвалася з його рук і вибігла назустріч патрульним у розірваному одязі.

Наспіх заспокоївши потерпілу, міліціонери ринулися затримувати грабіжника-ґвалтівника й незабаром надягли на нього кайданки.

Наразі стосовно затриманого порушені кримінальні справи за кількома статтями Кримінального кодексу: розбійний напад, спроба зґвалтування та грабіж.

Тетяна Семенова, ЦЗГ Горлівського МУ ГУМВС України в Донецькій області
 

You may also like...