Підвіконня Кристаліт – нове слово у віконних техноогіях

Кристаліт – підвіконня преміум-класу з ідеально рівною глянцевою поверхнею. Їх характерна особливість – це високоміцна структура, яка отримала від творців ребра жорсткості і потовщені стінки.

 Особлива обробка поверхні дозволяє отримати продукцію, яка не боїться ні механічного пошкодження, ні впливу ультрафіолету, часу або хімічних миючих засобів. Над створенням матеріалу працювали найкращі німецькі фахівці, використовувалася запатентована технологія виробництва і ультрасучасні матеріали, екологічно безпечні і зносостійкі. Створені німцями підвіконня кристаліт повністю відповідають стандартам якості і надійності, нормам екології і безпеки.

Складові підвіконь Crystalit

В якості основи для виробництва використовується композитний матеріал. Він складається з:

  • Жорсткого типу полівінілхлориду – отримана з такого матеріалу продукція стійка на вигин, вона витримує навіть серйозні удари, тиск, пр.
  • багатошарових акрилового покриття Elesgo, яке проводиться також в Німеччині. Це декоративний захист, представлена ​​в широкому колірної і фактурної палітрі. В асортиментній лінійці є класичні білий і світлі, темні відтінки, а й майстерна імітація під фактуру дерева і каменю.

Багатошаровість і висока міцність вихідної сировини дозволяє виробникові запропонувати своїм клієнтам матеріали, що прослужить своєму власникові при грамотній установці і догляді мінімум 50 років.

Головні переваги, про які потрібно знати

Німецька продукція доступна і українцям. Експерти інтернет-магазиніу КОМ-ФОРТ , завіряють, що за цілком прийнятною ціною. Однак вартість – не єдина перевага товару. До переваг спеціалісти також відносять і:

  • Високу зносостійкість – матеріал не боїться механічних навантажень, а тому підвіконня часто використовуються в якості полиць для книг, дисків, журналів. Застосовують його і в якості зеленої "зони" – підставки під квіткові горщики, а також місця для зберігання фоторамок, приємних дрібниць і ін.
  • Термостійкість – матеріал не боїться перепаду температури, витримує короткостроково до 100 градусів, не деформуючись і не втрачаючи своїх якісних характеристик.
  • Хімічна та паростойкость – структура поверхні не пориста, а тому не пропускає вологу, не підтримує процесів гниття та ін.
  • Відсутність шкідливих речовин і небезпечних сполук – немає в матеріалі ні розчинників, ні формальдегідів, ні свинцю.

You may also like...