На пішохідному переході у Святошинському районі столиці тяжко травмовано жінку та дитину

У Києві 23 листопада близько 6-ї вечора на перехресті вулиць Жмеринської та Зодчих (Святошинський район), на нерегульованому пішохідному переході, водій автомобіля «ПЕЖО» скоїв наїзд на матір з двома дітьми. 25-ти річна жінка з двома близнюками поверталася додому з ринку. Коли пішоходи стали на зебру водії, як того вимагають правила, зупинились і надали можливість перейти дорогу. Однак на жаль це чомусь не зробив водій «Пежо». 

Молода жінка з малечею дійшли до середини зебри і опинились під колесами. 5-ти річну Олександру з закритою черепно- мозковою травмою та забиттям стегна доправлено до ОХМАТДИТу, а матір опинилася в 17-й клінічній лікарні. Одна дитина дивом лишилася неушкодженою.
Які б аргументи не наводив водій нагадуємо – на пішохідних переходах пішоходів охороняють правила. І тому під»їзджаючи до зебри водії повинні знизити швидкість – збільшити дистанцію і бути особливо уважними та обережними.

А загалом, за 10 місяців поточного року в столиці сталося 152 дорожньо-транспортні пригоди за участю дітей, в яких 3 дитини загинуло та 158 травмовано. Серед травмованих 90 маленьких пішоходів!!!

З погіршенням погоди тільки за добу 23.11.10 року зареєстровано 10 дорожньо-транспортних пригод, серед яких 8 наїздів на пішоходів.

Столична ДАІ нагадує водіям, що від вашої поведінки на дорозі залежить не тільки ваша безпека, але й життя інших людей!

ДАІ м. Києва
 

You may also like...