Непруха: незадачливого вора сняли с гаражных ворот (ФОТО)

В Шостці 32-річний чоловік намагався скоїти крадіжку з гаражу, але такий вояж за чужим крамом закінчився для нього в міліції. Коли злодій  вибрався  з місця злочину, він зачепився за край воріт і повис головою вниз. Саме в такій позі горе-крадія знайшли і затримали правоохоронці.
Тепер про цей кумедний випадок городяни згадують з посмішкою. Того  вечора  до чергової частини Шосткинського міськвідділу міліції надійшов виклик від невідомого чоловіка: «Приїздіть швиденько… Тут якийсь чоловік благає про допомогу, а я вийти з квартири не можу… Будь ласка, швидше» – підганяв невідомий правоохоронців.
 
Коли співробітники міліції приїхали на вказану адресу, то побачили доволі незвичну картину. Чоловік висів головою до землі, а його ліва нога застряла між гаражними дверми. Злодія звільнили від ворітного капкану та доправили до міськвідділу міліції для з’ясування обставин пригоди.     
 
Того вечора Олександр разом з друзями підіймали свій настрій оковитою. Пляшка горілки, як завжди, несподівано закінчилася. Продовжити було нічим. Тож Сашко виявив бажання знайти спиртне для себе та друзів.
 
Задум у нього був простий, залізти до чужого гаражу, щось викрасти, продати, а на виручені кошти купити спиртного. 
 
Чоловік проник до гаражу без аби яких пригод. «Я відігнув верхню частину дверей та крізь щилину заліз у середину. Там знайшов два алюміневи карнизи і повикидав їх на вулицю. Більш нічого там не було, тож я почав вилазити на зовні. Несподівано, нога застряла у розщелині, а коли я намагався її витягти то не втримався і повис головою вниз» – розповідає про свої пригоди Олександр.
 
Вор на воротах
 
Зараз затриманий  присягається, що це був перший та останній раз: «Мабуть мене бог попередив таким чином» – розповідає він міліціонерам.
 
На сьогоднішний день за цим фактом правоохоронці проводять подальшу перевірку та перевіряють Олександра  на причетність до інших злочинів.      
 
Тетяна Меняйло, СЗГ Шосткинського МВ ГУМВС України в Сумський області

You may also like...