Полтава: зашел в кафе, выпил, заснул за столом, проснулся, ограбил официантку… сел на 4 года

Полтавські правоохоронці «по-гарячому» затримали грабіжника

У місті Полтава до кафе-бару по вулиці Олександра Бідного завітав відвідувач – 35-річний полтавець. Чоловік, будучи напідпитку, замовив ще випивку і … заснув прямо за столиком. Прокинувшись, «втомлений» алкоголем чолов’яга підійшов до офіціантки та розпочав повідувати їй історію свого тяжкого життя.

Тільки-но дівчина хотіла відвернутися та піти від набридливого клієнта, як той різко сказав їй: «Давай телефон!». Злякавшись, працівниця бару, віддала свій мобільний телефон і чоловік втік.

За декілька хвилин на місце події прибули працівники Державної служби охорони, а також слідчо-оперативна група Ленінського райвідділу міліції. За словами Юрія Демидченка, інспектора відділу дільничних інспекторів міліції Ленінського РВ ПМУ УМВС, спільними зусиллями зловмисника було затримано неподалік від бару у одному із дворів багатоповерхівок.

Навіщо потрібен був чужий мобільний, затриманий чоловік пояснити не зміг. Працівники міліції встановили, що за плечима спритника вже є судимості за розбій та крадіжки. Порушено кримінальну справу за статтею 186 Кримінального кодексу України (грабіж).

Днями по даній справі відбулося засідання суду. Служителі Феміди присудили злочинцеві покарання у вигляді позбавлення волі на строк 4 роки та 3 місяці.

 

Автор: Алла Квіта, інспектор ВЗГ УМВС України в Полтавській області

 

You may also like...