Наиболее резонансные преступления и события в Украине на 02.05.2011

Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 5 933 заяви про злочини. Вжитими заходами 2 024 з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 3 вбивства, 6 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 4 розбійні напади, 18 фактів грабежу, 3 факти незаконного заволодіння транспортними засобами.

За незаконне зберігання зброї затримано 6 осіб. У правопорушників вилучено три обрізи мисливських рушниць, 100 г вибухівки та 52 набої.

За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 9 506 осіб.
 
За порушеною кримінальною справою заарештовано 1 особу.
 
Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 68 дорожньо-транспортних пригод з потерпілими, у яких 15 осіб загинули та 83 – травмовані.
 
У Полтаві в результаті вжитих працівниками міліції заходів установлено, що 6 лютого цього року безпідставне повідомлення про замінування одного з об’єктів міста з хуліганських спонукань зробив 38-річний місцевий житель. Правопорушника затримано.
 
У місті Краснодоні Луганської області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 35-річного жителя міста Суходільська зазначеної області, який уночі 29 квітня в місті Краснодоні під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв убив ножем господаря помешкання.
 
У Кременчуцькому районі Полтавської області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 48-річного та 30 річного місцевих жителів, які 29 квітня в одному із селищ на території Світловодської міськради Кіровоградської області під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв заподіяли смертельні тілесні ушкодження господареві помешкання.
 
У місті Кривий Ріг Дніпропетровської області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою в скоєнні розбійного нападу на квартиру керівника одного з ТОВ, що стався напередодні, затримано двох місцевих жителів у віці 32 та 28 років.
 
На Луганщині працівники УДСБЕЗ УМВС України в області викрили посадову особу одного з державних підприємств регіону, який у минулому році надав незаконне розпорядження на вирубку понад 80 дерев у місті Лисичанську, чим завдав збитки державі на суму 104 тис. гривень. Місцевою природоохоронною прокуратурою стосовно чиновника порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України.
 
У Полтаві працівники УДСБЕЗ УМВС України в Полтавській області викрили головного бухгалтера одного з місцевих ТОВ, який упродовж 2007-2008 років вносив до податкових декларацій з податку на додану вартість неправдиві відомості щодо господарської діяльності підприємства. Внаслідок цього до бюджету не надійшло 504 тис. грн. обов’язкових платежів. Прокуратурою міста Полтави стосовно посадової особи порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч.2 ст.366 (службове підроблення) КК України.
 

 

You may also like...