Інформація ДАІ м. Києва за 9-10.07.2011

За 9-10 липня 2011 року співробітниками ДАІ було виявлено 829 порушень ПДР, з них найбільш характерні: перевищення швидкості – 329; створення аварійної ситуації – 6, керування в стані алкогольного сп’яніння – 84. За вихідні зареєстровано 8 ДТП в яких вісім осіб отримали травми.

Незаконне заволодіння автотранспортом: у неділю – Святошинський р-н мотоцикл «Вікінг Мото VM125-5», 2008 р.в., синій, д/н АА9276АА.   

Інспекторами полку ДПС ДАІ за порушення правил дорожнього руху був затриманий водій а/м «ВАЗ-2107», який з метою уникнення адміністративної відповідальності намагався дати хабара у розмірі 200 грн. Співробітниками ДАІ столиці затримано 6 автомобілів, які знаходились у розшуку та арешті: «ГАЗ-5327», «Мерседес Бенц Віто», «Хюндай Санта Фе», «Міцубіши Лансер», «Мерседес Бенц», «Міцубіши Паджеро». Також затримано чоловіка, який знаходився у розшуку за скоєння злочину. Нарядом ВДАІ Дарницького району виявлений та затриманий чоловік, який незаконно заволодів моторолером «Хонда». До райуправлінь міліції за незаконне зберігання наркотичних речовин доставлено 3 громадян, підробку номерів агрегатів автомобілю – 1, підробку водійських документів – 1, перевезення вантажу без документів – 4.        

       
З настанням літніх канікул більшість дітей проводить час на дитячих майданчиках та вулицях міста. Несподівана поява малюка на велосипеді, скейті, роликах – не рідкість, особливо у дворах будинків. А поведінка дітей не завжди буває передбачуваною. Тому Державтоінспекція м. Києва звертається до водіїв з проханням бути пильними та обережними під час керуванням транспортними засобами. Не забувайте, що на вулицях діти! Дотримуйтесь правил дорожнього руху, не перевищуйте швидкість. Цінуйте не тільки своє життя, а й інших.
 
Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того розпочав працювати телефон для СМС повідомлень: (063) 7682020.
 
Відділ зв’язків з громадськістю УДАІ м. Києва

 

You may also like...