Замість відпочинку любителі «кайфу» опинилися на лаві підсудних

Мандрівка на курорт на довго  запам’ятається двом жителям сусідньої держави.

Традиційно літо – досить гаряча пора для транспортної міліції, адже саме у цей час залізницею прямує велика кількість відпочиваючих до Криму, у тому числі і тих, хто звик відпочивати за допомогою наркотиків.

Одними з таких «відпочиваючих»,  виявилися двоє громадян сусідньої держави, яких  затримали співробітники лінійного відділення міліції на станції Євпаторія. «Любителі гострих вражень» перетнули кордон з тяжкими наркотиками.

Свої «диво – пакунки» ( 2,58 грама гашишу і 0,167 грама амфетаміну) 27-річні хлопці перевозили в особистих речах у потязі, заздалегідь знаючи, що їхні дії переслідується законом обох держав. Молоді люди раніше до кримінальної відповідальності не притягувалися, більше того – працюють у державних Установах.

Стосовно них працівниками транспортної міліції порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 309 (незаконне придбання, перевезення наркотичних засобів без мети збуту) КК України. Органами СБУ за даними матеріалами також порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 305 КК України (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин їх аналогів та прекурсорів). Молодикам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від  5-ти до 10-ти років.  Нині слідство у цій справі завершилося і подальшу долю обвинувачених визначить суд.

СЗГ УМВС України на Придніпровській залізниці

You may also like...