Суд виніс вирок ґвалтівнику 10-річного хлопчика

На початку січня цього року кременчуцькі правоохоронці затримали 22-річного чоловіка, котрий першого січня зґвалтував 10-річного хлопчика.

Стосовно затриманого було порушено кримінальну справу за ч.3 ст.153 (задоволення статевої пристрасті неприродним способом із застосуванням фізичного насильства, вчинене відносно малолітнього) Кримінального кодексу України. На час досудового слідства обвинуваченому було обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Слідством встановлено, що зловмисник зустрівся з малолітнім близько 15 години, в компьютерному клубі. Хлопчик знав молодого чоловіка, адже останній був знайомим його матері, тому довірився йому і легко пішов на контакт. Пообіцявши підлітку показати схованку з грошима, зловмисник відвів його у лісосмугу, розташовану неподалік від клубу. У відлюдному місці молодик накинув хлопцеві на шию шнурок від його кросівка та, під загрозою застосування фізичної сили, зґвалтував.

Нещодавно Крюківським районним судом міста Кременчук винесено вирок по даній кримінальній справі. Підсудного визнано винним у вчиненні злочину та визначено покарання у вигляді 12 років позбавлення волі.

ВЗГ УМВС України в Полтавській області
 

You may also like...