Нападника на таксиста затримано упродовж кількох годин

До чергової частини Білгород-Дністровського міського відділу міліції звернувся місцевий житель із заявою про скоєння невідомими стосовно нього розбійного нападу.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група і розпочала роботу. Ретельно оглянувши місце події та розпитавши потерпілого, було з’ясовано чимало деталей, що саме і допомогло в розкритті злочину. Правоохоронці встановили, що близько о пів на другу ночі потерпілий знаходився в своєму автомобілі, коли невідомі вдарили його по голові, після чого заволоділи стільниковим телефоном «Нокія» та пошкодили транспортний засіб.

Оперативники негайно розпочали відпрацьовувати осіб, що підходили за описом і згодом встановили основного підозрюваного. Ним виявився 21 річний житель міста Білгород-Дністровський, якого упродовж кількох годин і було затримано.

Вже під час спілкування з молодиком слідчі встановили, що зловмисник разом із приятелями напідпитку повертались додому, біля одного з розважальних закладів міста помітили автомобіль «Таксі». Користуватись його послугами, у них не було наміру. Молодик почав чіплятись до водія, аргументуючи це тим, що той, наче б то, залицявся до його дівчини. Так сварка переросла в бійку, під час якої нападник вдарив таксиста по голові та забрав його мобільний телефон.

Кримінальний закон кваліфікує дії молодика за ознаками ч.2 ст.187 «Розбій». Триває слідство в рамках порушеної кримінальної справи.

Наталя Заремба, Білгород-Дністровський РВ ГУМВСУ в Одеській області

You may also like...