За підозрою у хабарництві затримано правоохоронця

Працівники відділу внутрішньої безпеки в Кіровоградській області Департаменту внутрішної безпеки МВС України та відділу інспекції з особового складу УМВС в області за підозрою у отриманні хабара затримали правоохоронця одного із міськрайорганів регіону.

Офіцер вимагав та отримав від трьох жителів обласного центру грошові кошти у сумі 1000 гривень з кожного за непритягнення їх до кримінальної відповідальності.

Встановлено, що працівник міліції розглядав матеріали за фактом скоєння крадіжки. Під час опитування підозрюваних працівник ОВС повідомив їм, що у разі спати йому відповідної суми на них очікує лише формальна відповідальність.

Після передачі коштів правоохоронця (наразі вже колишнього) затримали працівники ВВБ та ВІОС УМВС в області. У нього також вилучено 3 000 гривень.

За цим фактом відділом внутрішньої безпеки в Кіровоградській області ДВБ МВС України та відділом інспекції з особового складу УМВС в області проводиться службове розслідування, матеріали якого буде передано до прокуратури для прийняття рішення згідно чинного законодавства.

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області

You may also like...