Управління ДАІ у Львівській області інформує

Управління ДАІ у Львівській області інформує:

На Львівщині водій «Ауді А8» скоїла «лобове» зіткнення зі «Сеатом»: загинув 32-річний чоловік

12 грудня о 16.15 годині на автодорозі Львів-Шегині водій автомобіля «Ауді А8», 28-річна львів’янка, рухаючись у напрямку до міста Мостиська, обганяючи попутній транспорт, виїхала на зустрічну смугу руху, де скоїла «лобове» зіткнення з автомобілем «Сеат» під керуванням 32-річного жителя Львова.

Унаслідок зіткнення транспортні засоби отримали технічні пошкодження, а водій автомобіля «Ауді А8» – тілесні ушкодження. У жінки – забій обох колін, розтягнення зв’язок колінних суглобів, рвана рана мізинця лівої ноги. Її госпіталізовано у Судововишнянську  міську  лікарню.

Водій автомобіля «Сеат» від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці ДТП. 

За фактом цієї автопригоди триває перевірка.

На Львівщині водії автомобілів на узбіччі травмували двох сусідок: одна жінка загинула

Протягом 12 грудня у Львівській області сталось одразу дві дорожньо-транспортні пригоди, під час яких водії автомобілів не впоралися з керуванням, з’їхали з проїжджої частини дороги та скоїли наїзди на двох жінок.
 
Так, 12 грудня близько 17.20 години у смт Підбуж Дрогобицького району на вулиці Набережній (навпроти приміщення будмагазину) водій автомобіля «ВАЗ-2109», 33-річний житель смт Підбуж, не впоравшись з керуванням, з’їхав з дороги на ліве узбіччя, де скоїв  наїзд на пішохода, 55-річну місцеву жительку.

Унаслідок автонаїзду жінка отримала тілесні ушкодження, від яких померла на місці пригоди.

Також отримав тілесні ушкодження водій «ВАЗу». У нього – закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, перелом ребер. Чоловіка госпіталізовано у Дрогобицьку міську лікарню №1.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля «ВАЗ-2109» не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки та скоїв цю ДТП.

Інший випадок стався 12 грудня о 18.25 годині у селі Воютичі Самбірського району. Там водій автомобіля «Фольксваген Гольф-3» (польська реєстрація), 31-річний житель села Воютичі Самбірського району, не впорався з керуванням, виїхав на праве узбіччя, де скоїв наїзд на пішохода 44-річну жительку того ж села Воютичі  Самбірського району.

Унаслідок автонаїзду жінка отримала тілесні ушкодження (закритий перелом правої гомілкової кістки) та була госпіталізована у Самбірську центральну районну лікарню.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Фольксваген Гольф-3» не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки, не впорався з керуванням, виїхав на праве узбіччя дороги, де скоїв наїзд на пішохода.


У Львівській області через зіткнення легковика та вантажівки травмовано двох водіїв

12 грудня у чергову частину Золочівського райвідділу міліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду біля села Зарваниця Золочівського району, у якій травмовано людей.

На місці аварії інспектори ДАІ встановили, що 12 грудня близько 11.20 години на автодорозі сполученням Львів-Тернопіль біля села Зарваниця Золочівського району  відбулося зіткнення автомобіля «Форд Ескорт», яким керував 23-річний житель села Струтин Золочівського району, та  вантажного автомобіля «МАН» під керуванням 29-річного жителя міста Тернопіль.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Форд Ескорт» виїхав на зустрічну смугу руху, де скоїв зіткнення з вантажівкою.

Унаслідок зіткнення транспортні засоби отримали технічні пошкодження, а водій автомобіля «Форд Ескорт» – тілесні ушкодження. У нього – садна голови, закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку (госпіталізований у Золочівську центральну районну лікарню).
 
У водія автомобіля «МАН» – забій грудної клітки. Його також госпіталізовано у Золочівську центральну районну лікарню.


На Львівщині 51-річна жінка потрапила під колеса «Фольксвагена»

12 грудня близько 19.30 години на автодорозі сполученням Ковель-Червоноград-Жовква водій автомобіля «Фольксваген Пассат», 34-річний житель смт Добротвір Кам’янко-Бузького району, скоїв наїзд на пішохода, 51-річну жительку села Туринка  Жовківського району, яка переходила дорогу за межами населеного пункту.

Унаслідок автонаїзду пішохід отримала тілесні ушкодження (струс головного мозку, політравма) та була госпіталізована у Жовківську центральну районну лікарню.

Попередньо встановлено, що ця ДТП сталась через порушення водієм автомобіля правил дорожнього руху, який не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки та скоїв наїзд на людину.


На Львівщині автомобіль з’їхав у кювет: травмовано 22-річного пасажира 

12 грудня близько 17.00 години на автодорозі сполученням Львів-Ужгород у селі Ясениця Замкова Старосамбірського району водій автомобіля «Мерседес-Бенц» (польська реєстрація), 22-річний житель міста Старий Самбір, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет.

Унаслідок цієї ДТП пасажир автомобіля, 22-річний житель міста Старий Самбір отримав тілесні ушкодження (забій шийного відділу хребта). Після огляду лікарями його було відпущено додому.

Прес-служба управління ДАІ у Львівській області

You may also like...