Інформація Управління ДАІ у Львівській області на 19.12.2011

Як повідомили «УК» в Прес-службі управління ДАІ у Львівській області:

Водій «Мерседеса» збив на смерть збив дівчину, яка сиділа на проїжджій частині дороги

18 грудня близько 6.00 години на об’їзній дорозі біля міста Жовкви водій автомобіля «Мерседес-Спринтер», 30-чний громадянин іноземної держави, скоїв наїзд на 17-річну жительку села Потелич Жовківського району.

Попередньо встановлено, що дівчина на момент цієї дорожньо-транспортної пригоди сиділа на проїжджій частині дороги.

Від отриманих тілесних ушкоджень дівчина загинула на місці події. За фактом ДТП триває слідство.

На Львівщині перекинувся автомобіль: загинув 31-річний водій

18 грудня о 21.10 годині водій автомобіля «Хюндай Соната», 31-річний житель міста Берестечко Волинської області, на автодорозі між селами Комарівка та Лешнів Бродівського району з’їхав з проїжджої частини дороги та перекинувся.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки та скоїв цю ДТП.

Унаслідок автопригоди водій автомобіля загинув на місці події.

На Львівщині ціла сім’я потрапила у ДТП

18 грудня близько 8.10 години на автодорозі сполученням Київ-Чоп водій автомобіля «Рено Магнум» з причепом, рухаючись у напрямку до міста Чоп, не врахував дорожніх умов та допустив занос причепа, скоївши наїзд на автомобіль «ВАЗ-2106».

Попередньо встановлено, що водій вантажівки не врахував дорожньої обстановки та на повороті допустив занос причепа на зустрічну смугу. Унаслідок цієї автопригоди двоє братів, їхня сестра та її дитина потрапили у ДТП.

Зокрема, водій автомобіля «ВАЗ-2106», 24-річний житель села Бітля Турківського району, отримав тілесні ушкодження (відкрита черепно-мозкова травма) та був доставлений у Сколівську центральну районну лікарню.

У цій ДТП травмовані троє пасажирів автомобіля: 33-річна (закрита черепно-мозкова травма, перелом кісток тазу) та 5-річний (закрита черепно-мозкова травма, перелом плечової кістки) жителі міста Ужгород Закарпатської області, а також 26-річний житель села Бітля Турківського району (закрита травма хребта, перелом тазу, тупа травма живота). Усіх доставлено у Сколівську центральну районну лікарню.

На Львівщині відбулося зіткнення автомобілів: травмовано трьох людей

18 грудня о 5.00 год. на автодорозі  Львів-Шегині водій автомобіля «ВАЗ-21099», 23-річний житель села Шегині Мостиського району, не вибрав безпечну швидкість руху, перетнув суцільну лінію розмітки та виїхав на зустрічну смугу руху.

Там водій автомобіля «ВАЗ-21099» допустив зіткнення з автомобілем «Фольксваген Гольф», яким керував 33-річний житель села Буців Мостиського району.

Унаслідок цієї ДТП водій автомобіля «Фольксваген Гольф» отримав тілесні ушкодження  (перелом лівого стегна зі зміщенням, перелом кісток лівого передпліччя) та був госпіталізований у Мостиську центральну районну лікарню.

У водія автомобіля «ВАЗ-21099» – струс головного мозку, забій лівого плечового зап’ястного суглобу. Чоловіка госпіталізовано у Мостиську центральну районну лікарню.

У цій ДТП травми також отримав 33-річний пасажир автомобіля «ВАЗ-21099», житель села Пасіки Зубрицькі Пустомитівського району. Йому лікарі Мостиської центральної районної лікарні діагностували перелом основи черепа, перелом носа, перелом верхньої щелепи.

УК

 

You may also like...