П’яний 19-річний студент без документів влаштував «перегони» з ДАІ на вулицях Севастополя

Ввечері екіпаж ДПС УДАІ на службовому автомобілі патрулював центр міста. На одній з площ міста увагу командира другого взводу ДПС УДАІ м. Севастополя Станіслава Кузьміних привернув легковий автомобіль. Характер руху автомобіля викликав у працівників ДАІ сумнів в тому, що водій у змозі адекватно керувати авто.

Міліціонери прийняли рішення проїхати за автомобілем. На пл. Суворова водій авто виїхав на зустрічну смугу на заборонний сигнал світлофора і продовжив рух у бік пл. Нахимова. Переслідуючи автомобіль, командир взводу ДПС включив проблискові маячки і зажадав, щоб водій зупинився. Помітивши автомобіль ДАІ, водій машини додав швидкості.

Працівники УДАІ передали інформацію черговому УДАІ про необхідність негайної зупинки порушника.

На великій швидкості зазначене авто проїхало повз наряд ДПС ДАІ і, не впоравшись з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини дороги. Збив знак пішохідного переходу, розбив бампер на своєму автомобілі, який з номерним знаком залишився на місці події і, продовжуючи наполегливо ігнорувати законні вимоги працівників міліції, поїхав з місця ДТП. Але буквально через 100 метрів вчинив друге ДТП, зіткнувшись з тролейбусом.

Навіть це правопорушника не зупинило. Впоравшись з подушками безпеки, що спрацювали, він на розбитому автомобілі, з двигуна якого витікали олія і охолоджувальна рідина продовжив спроби сховатися від працівників міліції. Незабаром він був затриманий працівниками УДАІ.

За кермом авто знаходився 19-річний студент одного з ВУЗів міста, житель Сімферополя. На момент затримання «гонщик» знаходився в стані алкогольного сп’яніння, при собі не мав документів.

ДАІ Севастополя

You may also like...