Управління ДАІ у Львівській області інформує

Прес-служба управління ДАІ у Львщини повідомила «УК» про пригоди на автошляхах області

У Львові невідомий водій автомобіля скоїв наїзд на пішохода і втік

21 квітня о 2.30 годині у чергову частину відділу ДАІ Львова з травмпункту №2 надійшло повідомлення про звернення до них після ДТП за медичною допомогою 49-річного львів’янина.

Чоловік повідомив, що отримав тілесні ушкодження 21 квітня о 2.00 годині у Львові на перехресті проспекту Червоної Калини – вулиці Луганської, де на нього скоїв наїзд невстановлений автомобіль, яким керував невідомий водій. Після скоєння цієї ДТП водій з місця пригоди втік.

У лікарні чоловікові діагностували забій м’яких тканин ліктєвого, кульшового та колінного суглобу зліва, а також встановили, що він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Зараз тривають пошуки утікача. Свідків цієї автопригоди закликаємо зголошуватися за номерами телефонів: 234 09 32 або 102.

У Львові водій автомобіля скоїв наїзд на велосипедиста

20 квітня о 21.30 годині у Львові на перехресті вулиць Кульпарківська-Наукова водій автомобіля «Мерседес-Бенц», 34-річний львів’янин, скоїв зіткнення з велосипедом марки «Унвега» під керуванням 48-річний житель Львова.

Попередньо встановлено, що ДТП сталась через порушення водієм автомобіля Правил дорожнього руху. Він на перехресті нерівнозначних доріг, рухаючись по другорядній дорозі, не дав дорогу велосипеду, який рухався по головній дорозі.

Унаслідок цієї автопригоди велосипедист отримав тілесні ушкодження (закритий перелом обох кісток правої ноги) та був госпіталізований у травматологічне відділення лікарні швидкої медичної допомоги.

77-річна львів’янка потрапила під колеса автомобіля

21 квітня о 9.50 годині у Львові на вулиці Струмок, 44 водій автомобіля «Фольксваген Транспортер», 44-річний львів’янин, скоїв наїзд на пішохода, 77-річну жительку Львова.

За результатами проведеної перевірки попередньо встановлено, що водій автомобіля порушив Правила дорожнього руху, який, рухаючись заднім ходом, не переконався, що це буде безпечно і скоїв наїзд на пішохода.

Унаслідок автонаїзду жінка отримала тілесні ушкодження (забій правого променево-зап’ясного cуглобу, забій м’яких тканин грудної клітки) та після огляду лікарями була відпущена додому.

У Львові невідомий водій авто скоїв наїзд на чоловіка, який переходив дорогу через пішохідний перехід

20 квітня о 21.10 годині у Львові на перехресті вулиць І. Франка – Шухевича  невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, скоїв наїзд на 60-річного місцевого жителя, після чого з місця аварії втік.

Попередні причини цієї ДТП – порушення водієм автомобіля правил проїзду пішохідного переходу, де невідомий водій не дав дорогу пішоходу, який закінчував перехід проїжджої частини дороги.

Унаслідок автонаїзду пішохід отримав тілесні ушкодження (забій м’яких тканин правої ноги і забій потиличної ділянки голови зліва) та після огляду лікарями був відпущений додому.

Усіх, хто став свідком цієї автопригоди, закликаємо зголошуватися за номерами телефонів: 234 09 32 або 102.

На Львівщині унаслідок потрійне зіткнення автомобілів: травмовано 47-річну жінку

22 квітня о 14.30 годині на автодорозі сполученням Київ-Чоп у селі Гамаліївка водій автомобіля «ВАЗ-2108», 37-річний житель міста Кам’янка-Бузька, не вибрав безпечної швидкості руху та скоїв зіткнення зі стоячим автомобілем «ВАЗ-21043», за кермом якого знаходився 22-річний житель села Гамаліївка.

Після цього зіткнення автомобіль «ВАЗ-21043», інерційно рухаючись, на смузі  зустрічного руху зіткнувся з автомобілем «Ленд Ровер», яким керував 47-річний житель міста Золочів.

Унаслідок зіткнення транспортні засоби отримали технічні пошкодження, а пасажир автомобіля  «ВАЗ-21043», 47-річна жителька села Гамаліївка, – тілесні ушкодження. У жінки – гематома тім’яної ділянки голови, розтяг зв’язок шиї. Після надання медичної допомоги жінку було відпущено додому.


На Львівщині потрійне зіткнення автомобілів призвело до травмування 30-річного водія

22 квітня близько 13.35 години у селі Миртюки Стрийського району водій автомобіля «ВАЗ-21101», 30-річний житель міста Калуш Івано-Франківської області, допустив потрійне зіткнення.

Зокрема, водій «ВАЗу» скоїв зіткнення з автомобілем «Мерседес Спинтер», яким керував 25-річний житель міста Долина Івано-Франківської області, а також з автомобілем «Хюндай» під керуванням 25-річного жителя села Братківці. 

Попередні причини ДТП – водій автомобіля «ВАЗ-21101» не вибрав безпечну швидкість руху, не дотримався безпечного інтервалу та скоїв зіткнення з автомобілями «Мерседес Спринтер» та «Хюндай».

Унаслідок цієї ДТП водій автомобіля «ВАЗ-21101» отримав тілесні ушкодження (закрита черепно-мозкова травма, забійна рана губи) та був доставлений у Стрийську центральну районну лікарню.

УК
 

You may also like...