Про злочини та події, які трапилися на території Львівської області 27.04.2012

В ході розслідування кримінальної справи слідчі Жовківського РВ встановили, що крадіжку особистих речей з будинку 62-річній жителя села Гійче скоїла 42-річна місцева жителька. Жінка шляхом приставляння дерев’яної драбини до вікна проникла у житловий будинок, звідки таємно викрала електробритву та п’ять пляшок горілки, три тормозні колодки вантажного автомобіля на загальну суму майже 400 гривень.

До правоохоронців Самбірського РВ звернулась 52-річна жителька Самбора, яка повідомила, що з її квартири невідома особа, проникнувши через вікно, викрала одяг її доньки, а саме плаття-туніку, розовий світер, мешти  та олімпійку на загальну суму 200 гривень. Встановлено, що злочин скоїла 18-річна жителька одного з сіл Самбірського району. Речові докази вилучено.
 
В Червоноградський МВ звернулась 36-річна місцева жителька з проханням прийняти міри до невідомої особи, яка, увійшовши в довіру до її неповнолітнього сина, заволоділа його мобільним телефоном вартістю 1 200 гривень. Правоохоронці встановили особу-зловмисника. Ним виявився 16-річний мешканець Червонограда, який розповів, що здав мобільний в один з ломбардів міста .
 
32-річний львів’янин звернувся до правоохоронців Франківського РВ з заявою, що двоє його знайомих шахрайським способом заволоділи його поліетиленовими пакетами на суму 12 740 гривень. Встановлено, що злочин скоїв раніше судимий мешканець Дрогобича, а його спільницю наразі розшукують.
 
Працівники Городоцької ЦРЛ повідомили працівників міліції про те, що в хірургічному відділенні з діагнозом ножове поранення перебуває 39-річний чоловік. Як з’ясували правоохоронці ці пошкодження наніс останньому його 23-річний знайомий під час спільного розпивання спиртного в помешканні потерпілого. За цим фактом порушена кримінальна справа за частиною 1 статті 122 КК України. Підозрюваний перебуває в ІТТ Городоцького РВ.
 
ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
 

You may also like...