Как взять пропуск живущим в зоне стадиона, какие улицы будут перекрыты и другая информация ГАИ

Як повідомили «УК» в  Відділі зв’язків з громадськістю УДАІ м. Києва, за 29 травня 2012 року співробітниками ДАІ було виявлено 512 порушень ПДР, з них найбільш характерні: перевищення швидкості – 179; порушення правил проїзду перехресть – 23, порушення ПДР пішоходами – 11. За порушення ПДР в частині зупинки і стоянки на водіїв складено 76 відповідних протоколів.

Автолюбителів, які будуть ігнорувати правила паркування, інспектори ДАІ, згідно з чинним законодавством, будуть притягувати до адміністративної відповідальності.

Зверніть увагу! За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння за добу виявлено 38 порушень. У поточному році за відповідне правопорушення (ст. 130 КУпАП) районними судами м. Києва прийнято 2144 рішення, у 760 випадках – водіїв позбавили права керування транспортним засобом.

За добу зареєстровано 9 ДТП (серед них 5 наїздів на пішоходів), в яких 2 особи загинули та 10 отримали травми. Зверніть увагу! В столиці, через необачність водіїв травмуються діти – пішоходи. Кожна 4-та дорожно-транспортна пригода за участю дітей трапляється саме на пішохідних переходах. Державтоінспекція вкотре звертається до водіїв із проханням бути уважними та обережними під час керування автомобілем, не забувати, що на вулицях діти.

Наближаючись до пішохідних переходів – зменшуйте швидкість, під час руху не користуйтесь мобільним телефоном. Також звертаємось до вчителів та батьків – нагадуйте дітям основні Правила дорожнього руху і не забувайте, що ваша поведінка на дорозі є найкращим прикладом для дитини. А обізнаність дітей в дорожній грамоті допоможе відвернути нещасні випадки та збереже життя і здоров’я.

Незаконні заволодіння автотранспортом: Печерський р-н а/м «Лексус RX 350», д/н АА4633КО, 2007 р.в., чорний; Дарницький р-н мотоцикл «Ява-350», д/н 9283ЧКУ, 1981 р.в, червоного кольору.

Натомість працівниками ВРЕР №4 виявлений та затриманий а/м «Шевроле Авео», яким незаконно заволоділи невстановлені особи 15.06.2011 р. Співробітниками полку ДПС ДАІ виявлений та затриманий а/м «Пежо Партнер», який знаходився у розшуку. Крім того затриманий водій, який перебував у розшуку за скоєння злочину. В Солом’янському районі інспекторами ВДАІ затриманий водій а/м «КРАЗ», під час перевірки автомобіля було з’ясовано що двигун значиться у розшуку. До райуправлінь міліції за незаконне перевезення та зберігання наркотичних речовин доставлено 6 осіб; крадіжку -1; шахрайство – 1, підробку документів – 1, хуліганство – 1, навмисне пошкодження майна – 1.

Все частіше співробітниками ДАІ складаються адміністративні протоколи на водіїв, які з метою уникнення адміністративної відповідальності за порушення Правил дорожнього руху пропонують хабарі. З початку нинішнього року вже задокументовано 40 спроб дачі хабара.

У столиці з 14 травня по 5 червня 2012 року триватимуть профілактичні заходи на пасажирському автомобільному транспорті під назвою «АВТОБУС-2012». Одним із напрямків у роботі Державтоінспекції є контроль за станом пасажирських перевезень та дотримання водіями автобусів Правил дорожнього руху. Незабаром об’єм пасажирських перевезень зросте, адже розпочнеться сезон відпусток. Головна мета операції – зробити перевезення пасажирів безпечними, не допустити аварій з транспортом, що здійснює перевезення людей, говорить начальник управління ДАІ Анатолій Курінний.

Під час рейду столичні інспектори ДАІ здійснюватимуть контроль за дотриманням водіями режиму праці та відпочинку, проходження ними обов’язкового технічного огляду перед виходом на маршрут. Особлива увага буде приділятися перевізникам, які займаються несанкціонованими перевезеннями, зокрема організованих груп дітей.

Столична Державтоінспекція інформує, що 00.00 год. 28 травня 2012 року до 01.00 год. 7 липня 2012 року перекрита офіційна фан-зона турніру УЄФА ЄВРО-2012 – на Майдані Незалежності та по вулиці Хрещатик на відрізку від вул. Інститутської до вул. Б. Хмельницького. У дні проведення матчів 11, 15 та 19 червня 2012 року повний транспортний периметр навколо стадіону та офіційної фан-зони вводиться з 06.00 год. дня проведення матчу до часу закінчення та ще три години після його закінчення.

Рух транспорту перекривається на наступних вулицях:

– вул. В. Васильківська (на ділянці від вул. І. Федорова до бульв. Т.Шевченка);

– вул. І. Федорова (на ділянці від вул. В. Васильківської до вул. Предславинської);

– вул. Димитрова (на ділянці від вул. В. Васильківської до вул. Анрі Барбюса);

– вул. Анрі Барбюса (на ділянці від вул. І. Федорова до вул. Димитрова);

– пров. Лабораторний (на ділянці від вул. Літньої до Федерації футболу України); – вул. Фізкультури (на ділянці від вул. Антоновича до НСК «Олімпійський»);

– вул. Жилянська (на ділянці від вул. Антоновича до вул. Шота Руставелі);

– вул. Саксаганського (на ділянці від вул. Антоновича до вул. Еспланадної);

– вул. Шота Руставелі;

– вул. Еспланадна;

– вул. Рогнідинська;

– Бессарабська площа (при цьому проїзд по вул. Басейній та Крутому узвозу залишається відкритим);

– вул. Скоропадського;

– бульв. Лесі Українки (на ділянці від вул. Госпітальної до пров. Щорса в обох напрямках);

– пров. Госпітальний;

– вул. Госпітальна.

Разом з цим, напрямок одностороннього руху транспорту на вул. І. Федорова (на ділянці від вул. Антоновича до вул. В. Васильківської) змінюється на протилежний, тобто напрямок руху транспорту від вул. В. Васильківської до вул. Антоновича.

У дні проведення матчів 24 червня та 1 липня (неділя).

Перекриття вищезазначених дільниць вулично-дорожньої мережі здійснюється з 10.00 год. до часу закінчення матчу плюс три години після його закінчення.

Що стосується мешканців Києва, які проживають у 1,5 – кілометровій зоні навколо НСК «Олімпійський» ДАІ м. Києва радить мати при собі паспорт із пропискою. Нагадуємо, В’ЇЗД В ЦЕНТРАЛЬНУ ЧАСТИНУ МІСТА КИЄВА ПІД ЧАС ПРОВЕДЕННЯ ЧЕМПІОНАТУ ЕВРО- 2012 З ФУТБОЛУ буде здійснюватись по перепусткам.

Для отримання перепустки необхідно звернутися з письмовою заявою на ім’я начальника Головного управління транспорту та зв’язку Київської міської державної адміністрації Водовозова Є.Н. (вул. Леонтовича, 6, третій поверх, кабінет № 13, телефон для довідок 235-64-95, телефонувати у робочі дні тижня з 9 год. до 18 год. ).

Заява складається заявником у довільній формі, але обов’язково вказується мета в’їзду в центральну частину міста та марка і номерний знак транспортного засобу.

Зверніть увагу, перепустки надаються безкоштовно.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того працює телефон для СМС повідомлень: (063) 9550900.

«УК»

You may also like...