На Київщині затримали п’ятьох чоловіків, які підозрюються у скоєнні вбивства

1 липня на автодорозі Київ-Одеса працівники ДПС взводу № 3 затримали  автомобіль в якому перебувало п’ять чоловіків за підозрою у скоєнні тяжкого злочину в Голосіївському районі міста Києва. 

Близько 9-ї години ранку,  на  79 кілометрі автодороги Київ-Одеса в поле зору працівників ДАІ потрапив автомобіль «ВАЗ» бежевого кольору,  на якому згідно орієнтування, пересувалися особи, причетні до скоєння вбивства в столиці.

Вимогу працівників ДПС про зупинку водій  проігнорував, та збільшивши  швидкість поїхав в напрямку міста Одеси. Працівники ДПС негайно почали переслідування, яке  в невдовзі завершилось не на користь водія «Жигулів». Заблокувавши двома патрульними автомобілями транспортний засіб, щоб водій та пасажири не змогли з нього вийти, працівники ДПС викликали слідчо-оперативну групу.

Як з’ясувалося, в салоні автомобіля перебували мешканці Черкаської області, які обґрунтовано підозрюються у скоєнні вбивства. Затримані чоловіки та транспортний засіб були доставлені до Голосіївського райвідділу міліції м. Києва.

Прес-служба Управління ДАІ МВС України

(за інформацією прес-служби ДАІ Київської області)

 

You may also like...