У Львові півторарічна дівчинка впала з багатоповерхівки і після перенесеної операції померла

Як повідомили «УК» в  ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області , трагічний випадок стався у Львові на вулиці Науковій. З четвертого поверху багатоповерхівки впала півторарічна дівчинка. Попри боротьбу медиків за життя малечі, отримані тілесні ушкодження виявилися для дівчинки смертельними.

 Подія сталася 31 липня. Того дня у квартирі будинку, розташованому на вулиці Науковій у місті Львові, знаходились мама та бабуся дівчинки.
 
Жінка пішла у ванну та попросила свою маму приглянути за малечею. Спершу бабуся разом зі своєю онучкою у кімнаті дивилися телевізор, а коли прийшов час реклами, бабця вийшла на кухню, щоби приготувати малечі поїсти. Жінка думала, що мала, як і щоразу, не відходячи від екрану, дивитиметься на знайомі картинки. Але не так сталося, як гадалося…
 
Як розповів начальник відділення кримінальної міліції у справах дітей Франківського райвідділу Львівського міського управління міліції Андрій Бучко, поки дорослі були в інших приміщеннях квартири, дівчинка зауважила відчинені двері на незасклений балкон, на який вийшла безперешкодно. Там мала побачила стареньке крісло, спинка якого похилилася до балконних поруч.
 
«У цей самий час поруч з будинком проходив чоловік зі своїм племінником. Він побачив, як дитина небезпечно розмістилась на перилах балкону. Чоловік, як він згодом пояснив,  навіть і подумати не міг, що малеча – без догляду та підтримки дорослих. Відтак, лише за якусь мить дівчинка опинилася на землі», – зауважив Андрій Бучко.
 
Після цього випадку мама самостійно відвезла малечу у дитячу лікарню, не сповістивши про випадок працівників міліції. За життя дівчинки лікарі боролися цілу ніч, провели складну операцію. Але, на жаль, тілесні ушкодження, отримані дитиною унаслідок падіння з висоти четвертого поверху, виявилися смертельними.
 
Зараз міліція проводить дослідчу перевірку, з’ясовуються деталі та обставини, за яких стався цей нещасний випадок.
 
«УК»
 

You may also like...