Інформація ДАІ м. Києва; зареєстровано 6 ДТП, в яких 2 особи загинули та 7 отримали травми

У рамках місячника безпеки дорожнього руху, який розпочався з 1 серпня і триватиме до кінця місяця, столична Державтоінспекція проводить цільові відпрацювання «П’яний водій злочинець», «Швидкість» та «Обгін», націлені на зниження аварійності та попередження порушень Правил дорожнього руху. Працівники ДАІ несуть службу з врахуванням аварійно-небезпечних ділянок та місць концентрацій ДТП.

За 6 серпня співробітники столичної ДАІ задокументували 679 порушень ПДР з боку водіїв, з них найбільш характерні: перевищення швидкості – 311; порушення правил проїзду перехресть – 12, порушення ПДР пішоходами – 23. Крім того, за порушення ПДР в частині зупинки і стоянки, до відповідальності притягнуто 104 водії. Автолюбителів, які будуть ігнорувати правила паркування, інспектори ДАІ, згідно з чинним законодавством, будуть притягувати до адміністративної відповідальності. Нагадаємо, штраф за такий вид порушення становить від 255 до 340 гривень. А якщо водії паркуватимуть автівки, які суттєво заважатимуть руху транспорту, то відповідальність підвищується. Скажімо за зупинку на смузі громадського транспорту водієві прийдеться сплатити штраф від 510 до 680 гривень (ст. 122 ч.3 КпАП України).

 За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння за понеділок виявлено 39 порушень.

За добу було зареєстровано 6 ДТП, в яких 2 особи загинули та 7 отримали травми.

Державтоінспекція вкотре звертає увагу водіїв на те, що у дітей – літні канікули і вони, як правило, знаходяться на вулиці без догляду. Водії, наближаючись до пішохідних переходів, знижуйте швидкість, будьте уважні за кермом. Пам’ятайте: поведінка дитини на дорозі, часто є непередбачуваною.

Зареєстровано незаконне заволодіння транспортним засобом: Дарницький район – а/м «МАзда 6», н.з. АА7519ІН, 2008 р.в., чорного кольору. Прийнято міри розшуку.

Інспекторами полку ДПС ДАІ затримано водія а/м «Чері», який перебував у розшуку за скоєння злочину. Працівниками ДАІ виявлено та доставлено до майданчика тимчасового зберігання 13 автомобілів, що знаходились в розшуку. Крім того, до райуправлінь міліції за підробку водійських документів доставлено 1 особу, за хуліганство – 1.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того працює телефон для СМС повідомлень: (063) 9550900.

Відділ зв’язків з громадськістю УДАІ м. Києва

You may also like...