Інформація ДАІ м. Києва на 05.10.2012

За 4 жовтня співробітниками столичної ДАІ виявлено 716 порушень Правил дорожнього руху. Найбільш розповсюдженим порушенням залишається перевищення швидкості – 279 порушень. За невиконання вимог дорожніх знаків та розміток до відповідальності притягнуто 77 водіїв, без необхідних документів керували автіками –50, порушення правил зупинки і стоянки – 107, порушення правил проїзду пішохідних переходів – 15. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння виявлено – 42 водія. Крім того виявлено 24 пішохода-порушника.

ДАІ Києва звертає увагу водіїв на те, що в столиці з 19 вересня по 14 жовтня тривають профілактичні заходи під умовною назвою «Увага! Залізничний переїзд! За добу за порушення правил проїзду залізничних переїздів до відповідальності притягнуто 20 водіїв, а з початку року зареєстровано 593 відповідних порушення. Крім того, в столиці триває комісійне обстеження під умовною назвою «ДОРОГА» експлуатаційного стану утримання дорожньо-транспортних споруд і вулично-дорожньої мережі, в межах міської смуги, об’єктів дорожнього сервісу, а також облаштуванню аварійно-небезпечних ділянок і місць концентрації ДТП, тощо.
 
Вчора, у столиці було зареєстрована одна дорожньо-транспортна пригода – наїзд на пішохода. Автопригода сталась у Шевченківському районі о 8 годині 30 хвилин на перехресті вулиць А. Туполева – Блюхера. 38-річний водій   керуючи автомобілем «Фиат Добло» скоїв наїзд на 52-річну жінку,яку забиттям тіла та закритою травмою грудної клітини  доставлено до лікарні.  
 
Зверніть увагу! З настанням осінньо-зимового періоду зростає кількість дорожньо-транспортних пригод за участю пішоходів. Саме для того, щоб водії могли вчасно помітити пішоходів на дорозі, столична Державтоінспекція радить таким учасникам дорожнього руху мати на одязі світлоповертаючі елементи. Це зменшить ризик потрапити в небезпеку на дорозі. Особливо важливо забезпечити таким одягом дітей.
 
Вчора, у Голосіївському районі зареєстровано незаконне заволодіння автомобілем «ГАЗ-3302», н.з. АА4467НХ, 2006 року випуску, білого кольору. Прийнято міри розшуку. Натомість інспекторами ВДАІ Деснянського району виявлено автомобіль «ВАЗ-2106», яким незаконно заволоділи невстановлені особи 3 жовтня нинішнього року на вулиці Братиславській,38. Крім того, виявлено 15 автомобілів, що знаходились у розшуку.
 
Зокрема, інспектори ВДАІ Подільського району за підробку документів (посвідчення водія) затримали водія автомобіля «ЗАЗ ДЕУ». Чоловіка доставлено до райуправління міліції. Також за незаконно зберігання наркотичних речовин до райуправління міліції доставлено 1 особу, хуліганство-2, перевезення вантажу без документів (МАФ)-1.
 
Також столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того працює телефон для СМС повідомлень: (063) 9550900.
 
Відділ зв’язків з громадськістю УДАІ м. Києва

You may also like...