Сводка ГАИ по автопроисшествиям в Киеве

За 29 листопада співробітниками столичної ДАІ виявлено 696 порушень Правил дорожнього руху. Найбільш розповсюдженим порушенням залишається перевищення швидкості – 228 відхилень від правил. За невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки до відповідальності притягнуто – 83 водія, без необхідних документів керували автіками – 35, порушення правил проїзду пішохідних переходів – 30. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння затримано – 37 водіїв. Крім того виявлено 34 пішоходи-порушники.

 За добу в столиці було зареєстровано 3 ДТП (з них 1 наїзд на пішохода), в яких 3 особи отримали травми. Столична Державтоінспекція звертається до водіїв з проханням бути максимально обережними під час руху в несприятливих погодних умовах, неухильно дотримуватися швидкісного режиму, безпечної дистанції та правил маневрування. Також будьте уважні при проїзді пішохідних переходів, заздалегідь знижуйте швидкість, не об’їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю». Пам’ятайте, в багатьох випадках тільки пильність людини за кермом може відвернути лихо.

Вчора, У Дарницькому районі зареєстровано незаконне заволодіння автомобілем «Хюндай Соната», державний номер АА1128КІ, 2010 року випуску, чорного кольору. Прийнято міри розшуку.  

У Шевченківськом районі працівниками ВДАІ «гарячим слідом», згідно орієнтування, затримано 3-х громадян, які підозрюються у скоєні грабунку.  Інспекторами ДАІ виявлені 6 автомобілів, що знаходились у розшуку. До райвідділів міліції за навмисне пошкодження майна (автомобіля) доставлено 1 особу; незаконне перевезення наркотичних речовин – 1; нанесення тілесних ушкоджень – 1.    

ДАІ інформує. В столиці до 17 грудня триватиме комплекс профілактичних заходів, спрямованих на виявлення пасажирських або вантажопасажирських транспортних засобів, переобладнаних з порушенням законодавства України. Зверніть увагу! Згідно з адміністративним кодексом України експлуатація незаконно переобладнаних транспортних засобів тягне за собою накладення штрафу в розмірі 340-425 гривень. Якщо транспортний засіб використовується для надання послуг з перевезення пасажирів, доведеться сплатити 680-850 гривень.

Крім того, Державтоінспекція проводить операцію під умовною назвою «Увага! Спецсигнал», яка триватиме до 7 грудня. Упродовж 10 днів Державтоінспекція перевірятиме, як водії виконують вимоги Правил дорожнього руху в частині надання переваги в русі автомобілям з увімкненими спецсигналами.

 Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того працює телефон для СМС повідомлень: (063) 9550900.

Інформація ДАІ

 

You may also like...