Кримінальна хроніка Житомирщини на 13 грудня 2012 року

За минулу добу до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 266 повідомлень, 27 з яких з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них грабіж, крадіжки чужого майна та інші. У 11 випадках встановлено особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій.

Припинено 135 порушень правил дорожнього руху, 6 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

12 грудня до Андрушівського РВ звернувся житель райцентру, 1960 р.н., із заявою про те, що з його будинку, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено гаманець в якому знаходилося 200 гривень та банківська картка.
Оперативники карного розшуку за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення затримали двох неповнолітніх місцевих жителів.

До Романівського райвідділу звернувся із заявою житель смт. Романова. Пенсіонер повідомив про те, що з його будинку, шляхом вільного доступу, місцева жителька, 1979 р.н., викрала 600 гривень.
Працівники мілції райвідділу затримали дану громадянку.

Минулої доби до Корольовського РВ звернулась 63-річна жителька обласного центру із заявою про те, що з її квартири, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено посуд та продукти харчування. Сума збитку становить 1200 гривень.
Оперативники карного розшуку в скоєнні кримінального правопорушення підозрюють місцевого жителя, 1989 р.н., розшук якого триває.

Шановні громадяни! Аби не стати жертвою злодіїв, заздалегідь подбайте про безпеку свого майна. Обладнайте помешкання міцними дверима та надійними замками. Залишаючи домівку навіть на нетривалий час, не забувайте закривати кватирки та вікна. Перебуваючи вдома, не залишайте двері своїх домівок незамкненими. Пам’ятайте, що Державна служба охорони може стати надійним гарантом безпеки Вашого майна, а кошти, затрачені на обладнання сигналізації, завжди менші можливих збитків.

СЗГ УМВС України в Житомирській області
 

You may also like...