На терміновий ремонт амбулаторії для блатних мешканців «Конча-Заспи» в держбюджеті знайшли 2,4 млн.

Будинок відпочинку «Конча-Заспа» Державного управління справами (Столичне шосе, 24 км) 26 грудня уклало угоду з ТОВ «Укрпрофмед» на капремонт будівлі під лікарську амбулаторію вартість 2,38 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Під амбулаторію має бути до кінця року відремонтовано будинок 28-б. В комплекс робіт входить проектування лікувального закладу, виконання будівельно-монтажних робіт, влаштування зовнішніх і внутрішніх інженерних мереж (електропостачання, водопостачання, каналізація, пожежна сигналізація, вентиляція, телебачення, кондиціювання) та благоустрій території.
 
Кошти на капремонт амбулаторії виділено з державного бюджету згідно розпорядження  Кабміну 25.06.2012 № 464-р та наказів Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України № 439 та № 440 від 29.08.2012 р.
 
Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі «в одного учасника» через нагальну потребу в терміновому ремонті.
 
«Укрпрофмед» обрано виконавцем, оскільки фірма «має відповідні ліцензії, а також досвід роботи з бюджетними організаціями, зокрема будівництво сучасного лікувально-діагностичного комплексу лікарні «Охмадит».
 
Будинок відпочинку «Конча-Заспа» є режимним об’єктом Держуправління справами президента, оскільки він призначений для перебування та відпочинку вищих посадових осіб держави, а також інших категорій осіб, обслуговування яких здійснюється Державним управлінням справами.
 
Нагадаємо, в 2010 році «Конча-Заспа» замовила капремонт будинку №21 під розміщення комендатури вартістю 14,29 млн грн. В 2011 році будинок відпочинку замовив ремонт котельні та харчоблоку на 31,91 млн грн.
 
 

You may also like...