За добу в столиці було зареєстровано 2 ДТП, в яких 2 особи отримали травми.

За 13 лютого співробітники столичної ДАІ виявили 814 порушень правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених порушень залишається перевищення швидкості – 244 відхилення від правил. За невиконання вимог дорожніх знаків до відповідальності притягнуто 111 водіїв; без необхідних документів керували автівками – 16; за порушення правил проїзду пішохідних переходів – 56 водіїв. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування 36 водіїв. Крім того, виявлено 61 пішохода, які порушували правила дорожнього руху.

Державтоінспекція звертається до водіїв – будьте дуже уважні при проїзді пішохідних переходів і в місцях можливої появи дітей, заздалегідь знижуйте швидкість, не об’їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть людей, які переходять дорогу.

За минулу добу незаконних заволодінь транспортними засобами не допущено, а у Святошинському районі міста співробітники Державтоінспекції виявили раніше викрадений невідомими особами автомобіль «MERCEDES-BENZ 420 SE».

Інспектори ДАІ у Голосіївському районі затримали водія, який з метою уникнення відповідальності за порушення Правил дорожнього руху намагався дати хабара. У Печерському районі співробітники Державтоінспекції міста затримали громадянина, який незаконно зберігав наркотичну речовину, а у Оболонському районі затримано чоловіка, який навмисно пошкодив автомобіль «SEAT LEON», що належить іншому громадянину. Крім того, інспектори ДАІ в Дарницькому та Святошинському районах затримали 2 осіб за вчинення хуліганських дій. Для подальшого з’ясування всіх обставин, затриманих доставили до райуправлінь міліції.

За прогнозом Гідрометеоцентру в столиці буде зберігатись низька температура повітря. Аби уникнути ризику потрапити в ДТП, столична Державтоінспекція радить водіям під час руху бути максимально уважними та обережними, дотримуватись швидкісного режиму, безпечної дистанції, правил маневрування, а в умовах недостатньої видимості рухатися з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того працює телефон для СМС повідомлень: (063) 9550900.

Інформація ДАІ 

You may also like...