Контрабандисти везли в Білорусь 21 комплект новеньких гумових човнів

Волинян, які намагалися доправити в Білорусь 21 комплект новеньких гумових човнів, затримали учора на ділянці відділу «Дубровиця» прикордонники Луцького загону.

Невідомих, які автомобілем «Фольксваген» та гужовими саньми наблизились до кордону, правоохоронці помітили за допомогою тепловізора. Поблизу держрубежу порушники почали вивантажувати мішки на підводу. Проте завершити свою справу їм не вдалося, двоє з трьох чоловіків були затримані. Про це повідомляє офіційний сайт прикордонної служби України.

Саме вони на мікроавтобусі з українськими номерними знаками доставили до кордону човни фірми «BARK». А от останній порушник, погонич гужового транспорту, зустрічатися з прикордонниками не захотів. Помітивши охоронців кордону він розпріг коня та верхи втік з місця затримання, кинувши при цьому сани і товар.

Затримані, місцеві жителями 42 та 24 років, які вже давно перебувають в полі зору оперативних прикордонних підрозділів, давати будь-які пояснення відмовились. Попередня вартість конфіскату сягає близько 60 тисяч гривень.

You may also like...