У розважальних закладах Львівщини правоохоронці затримали наркоманів

Під час перевірок у розважальних закладах Львівської області оперативники виявили десять фактів вживання, зберігання та розповсюдження наркотичних засобів.

 Як розповів начальник Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків ГУМВС України у Львівській області Олексій Душейко, у ході проведення оперативно-пошукових заходів працівники міліції перевірили низку розважальних закладів та місць масового дозвілля громадян. У результаті перевірок, правоохоронці виявили 10 фактів вживання, зберігання та розповсюдження наркотичних засобів. 
 
Минулого тижня працівники УБНОН у Львівській області в ході проведення профілактичного відпрацювання затримали львів’янина, який виходив з нічного клубу. Під час огляду, в молодика знайшли близько 0,5 грамів метамфетаміну. Наступного дня із цього ж клубу виходив 29-річний львів’янин, у кишенях якого міліціонери знайшли згорток з фольги з порошкоподібною речовиною світлого кольору, схожою на наркотичний засіб – субітекс, вагою близько 0,3 грама. А ще один 29-річний чоловік мав при собі метадон.
 
Також правоохоронці затримали раніше засудженого місцевого мешканця, який приніс зі собою у більярдний клуб 5 грамів марихуани.
 
Кілька випадків оперативники зафіксували й на Львівщині. Так, на Яворівщині у розважальному закладі правоохоронці затримали 44-річного мешканця міста Новояворівськ, у якого вилучили паперовий згорток з подрібненою речовиною рослинного походження, схожою на наркотичний засіб – канабіс, вагою близько 5 грамів. А у Жовкві затримали молодика, який прийшов відпочити до місцевого бару і приніс зі собою марихуану.
 
Ще одного наркомана оперативники затримали у смт Східниця. 30-річний раніше засуджений на дискотеку приніс зі собою марихуану.
 
Усі вилучені наркотичні засоби скеровані в НДЕКЦ при ГУМВС для проведення дослідження. Дані факти зареєстровані в ЄРДР. Проводиться подальша перевірка.
 
УБНОН ГУМВС України у Львівській області

You may also like...