Кримінальна хроніка Житомирщини на 26 березня 2013 року

За минулу добу до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 270 повідомлень, 59 із них – з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них крадіжки чужого майна, шахрайство та інші. У 16 випадках встановлені особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій.

Припинено 135 порушень правил дорожнього руху, 22 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

25 березня до Бердичівського МВ звернулась жителька райцентру, 1976 р.н., із заявою про те, що в приміщенні районної автостанції із її торговельного кіоску, шляхом пошкодження замка, невідомим викрадено тютюнові вироби та гроші в сумі майже 700 гривень.
Працівники міліції за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення затримали трьох раніше судимих непрацюючих жителів Чуднівського району, викрадені тютюнові вироби та гроші вилучили.

До Корольовського РВ звернувся із заявою 38-річний непрацюючий житель м. Житомира, повідомивши про те, що з його гаража, шляхом підбору ключа, невідомим викрадено три змішувачі для умивальників та зварювальний апарат. Сума збитку становить 3850 гривень.
Оперативники карного розшуку за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення затримали 40-річного раніше судимого непрацюючого місцевого жителя.

Минулої доби працівниками сектору боротьби з незаконного обігу наркотиків спільно з дільничними інспекторами міліції Малинського міськвідділу під час оперативно-профілактичного відпрацювання в сараї домогосподарства 53-річної пенсіонерки, жительки району, виявили 34 висушені рослини снодійного маку. Сировину вилучено та направлено на дослідження до науково-дослідно експертно-криміналістичного центру при УМВС.

Шановні громадяни, нагадуємо Вам, що статтею 309 Кримінального кодексу України за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту передбачено покарання у вигляді штрафу або виправних робіт або арешту, або обмеження волі на строк до трьох років, або ж позбавлення волі на той самий строк.

СЗГ УМВС України в Житомирвькій Області
 

You may also like...