На Львівщині за «гарячими слідами» затримали двох зловмисників, які скоїли розбійний напад

Співробітники Бориславського міськвідділу міліції за «гарячими слідами» затримали одного із зловмисників, які скоїли розбійний напад на сім’ю місцевих мешканців. Другого зловмисника затримали сьогодні вранці.

У Бориславський міськвідділ міліції надійшло звернення від місцевого мешканця про те, що до його помешкання зайшли двоє у масках, погрожуючи ножем та пістолетом забрали побутову техніку,коштовності, чотири мобільні телефони та інші речі. Під час нападу в квартирі перебувала дружина заявника та їхній малолітній син.

 

На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група, керівництво міськвідділу та дільничний інспектор міліції. Власник помешкання розповів правоохоронцям у якому напрямку пішли зловмисники. Міліціонери почали оглядати прилеглу територію до будинку. 80 метрів від місця скоєння злочину вони побачили акумулятор, який викрали у потерпілого. Правоохоронці одразу зрозуміли, що ідуть слідами грабіжників.

Затримали нападників у дерев’яному будиночку. Біля них були речі, які вони забрали із квартири потерпілого.

Зловмисники побачивши правоохоронців почали втікати, залишивши награбоване.

Знаючи, що грабіжники озброєні і намагаються втекти, дільничний інспектор міліції зробив три попереджувальні постріли вгору, з табельної зброї. Однак вони не відреагували, а скочивши у річку Тисмениця розбіглися у різні сторони.

Одного з них дільничний затримав. Іншого зловмисника начальник міськвідділу Володимир Яріш затримав сьогодні вранці. Обоє вони місцеві мешканці 25 та 26 років.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
 

You may also like...