До Польщі українець зібрався з порохом, мушкетом та 4 шаблями (фото)

Українець, який їхав до Польщі мікроавтобусом «Сітроен» через пункт пропуску «Рава-Руська», що на Львівщині, мабуть сподівався на удачу. Адже він обрав смугу руху «зелений коридор» тим самим демонструючи, що не має заборонених предметів.

Однак, прикордонники Львівського загону отримали попередню інформацію про можливе переміщення товарів саме цим транспортним засобом та ініціювали проведення додаткової перевірки мікроавтобуса. Підозри правоохоронців підтвердилися. Адже вже на початку поглибленого огляду службовий собака, натренований на пошук зброї та вибухових речовин, спрацював на салон автомобіля. У результаті чого прикордонно-митна оглядова група виявила між особистими речами пластикову ємність із 190 грамами речовини темно-сірого кольору(попередньо димний порох), мушкет та 4 шаблі різних розмірів у шкіряних та металевих піхвах.

Сабли

Про даний факт було проінформовано Жовківський РВ МВСУ у Львівській області. Виявлені шаблі, мушкет та порох вилучено. Сума оцінки конфіскату склала 105 тисяч гривень.

ДПСУ

You may also like...