У столиці 32-річний автомеханік викрав авто, яке сам ремонтував

Днями до Голосіївського районного відділу міліції звернувся 30-річний житель Києва. Чоловік повідомив, що у нього викрали автомобіль «ВАЗ 2102», який він на ніч залишив на території автостоянки. Власник одразу запідозрив у викраденні автомеханіка, якому нещодавно довірив відремонтувати авто та залишив дублікат ключів.

Перевіривши інформацію, співробітники карного розшуку разом з старшим інспектором Голосіївского ДАІ, затримали 32-річного викрадача машини. Як з’ясувалося, автомобіль дійсно «позичив» автомеханік.Він пояснив, що таким чином хотів отримати решту суми, яку йому не сплатив власник за ремонт автівки.

Для з’ясування обставин викрадення, затриманого доправили до Голосіївського райуправління міліції. Автомобіль вилучено і передано власнику.

З огляду на цю інформацію, Державтоінспекція міста закликає водіїв вживати всіх заході, аби сторонні особи не змогли скористатись їхнім транспортом.

Адже нерідко пошуки викраденого авто тривають значно довше. Буває і так, що авто повертається до власника розбитим чи розкомплектованим. Є випадки, коли машину розшукати не вдається взагалі.

ВЗГ УДАІ м. Києва
 

You may also like...