Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 06.08.2013

За 5 серпня співробітниками столичної ДАІ виявлено 684 порушень Правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених порушень залишається перевищення швидкості – 349 відхилень від правил. За невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки до відповідальності притягнуто – 92 водіїв, без необхідних документів керували автіками – 30, порушення правил проїзду перехресть – 9. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування – 42 водії. Крім того, виявлено 26 пішоходів – порушників.

За добу в столиці було зареєстровано 4 ДТП, в яких 6 осіб отримали травми. Столична Державтоінспекція звертається до водіїв – будьте уважні при проїзді пішохідних переходів і в місцях можливої появи людей. Заздалегідь знижуйте швидкість, не об’їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть пішоходів, які переходять дорогу. Так, минулої доби, за порушення правил проїзду пішохідних переходів до відповідальності притягнуто 18 водіїв.

Працівниками полку ДПС ДАІ в ході проведення оперативно-розшукових заходів по «гарячих слідах» затримано чоловіка, який підозрюється у скоєні крадіжки ноутбука. А працівниками розшуку затримано 2-х громадян, які викрали з салону автомобіля пристрій для відстрілу гумових куль.

До райуправлінь міліції за незаконне зберігання наркотичних речовин було доставлено 2 особи; шахрайство – 2; перевезення вантажу без документів – 1.

Працівниками ДАІ столиці виявлено 3 автомобілі, що знаходились у розшуку. Крім того знайдено автомобілі «Лексус GX460» та «FAW», які перебували в угоні.

До уваги водіїв! З 1 серпня по 16 серпня в столиці проводиться комплекс профілактичних заходів «Митний контроль». Співробітники ДАІ будуть звертати особливу увагу на правомірність експлуатації транспортних засобів на вулично-дорожній мережі, а також виявлення та припинення фактів незаконного перебування на території України транспортних засобів іноземної реєстрації та порушення їх водіями правил митного режиму.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон ДАІ Києва 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

УДАІ м. Київ

 

You may also like...