Кримінальна хроніка Житомирщини на 20 серпня 2013 року

За минулу добу до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 360 повідомлень, 78 із них – з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них крадіжки чужого майна, умисні нанесення тілесних ушкоджень та інші. У 20 випадках встановлені особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Припинено 330 порушень правил дорожнього руху, 56 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

До чергової частини Олевського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 41-річного жителя району про крадіжку з підсобного приміщення запчастин до автомобілів. Працівники карного розшуку встановили, що крадіжку вчинили два односельчанина заявника, які, скориставшись відсутністю господаря, зламали навісний замок та потрапили у приміщення. Наразі встановлюються всі обставини правопорушення.

Оперативниками підрозділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Корольовського райвідділу УМВС під час проведення оперативно-профілактичних заходів по операції «МАК-2013» у 29-річного житомирянина вилучили згорток з густою масою, за попередніми даними – канабісом. Цього ж дня, дільничні інспектори міліції Новоград – Волинського міськвідділу УМВС в домогосподарстві 37-річного жителя району виявили та вилучили поліетиленовий пакет із подрібненою зеленою масою рослинного походження вагою близько 300 грам. В обох випадках, вилучене направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС, за висновками якого й буде дано правову оцінку зазначеним фактам .

Шановні громадяни, нагадуємо Вам, що статтею 309 Кримінального кодексу України за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту визначено покарання у вигляді штрафу чи виправних робіт, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

СЗГ УМВС України в Житомирській області

 

You may also like...