Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 22.09.2013

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 118 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Приморського РВ Одеси надійшла заява від 35-річного громадянина про те, що невідомий злочинець викрав його велосипед, який був пристебнутий до паркану по вул. Єврейська. В ході слідчих дій у скоєнні цього злочину було викрито 43-річного Руслана, раніше засудженого за ст. 185 ч.3 Кримінального кодексу України.

 

Працівники Іллічівського МВ викрили 26-річного Віталія, який викрав судовий дзвінок (колокол) з палуби теплохода, розташованого на території судноремонтного заводу в м. Іллічівськ. Сума збитку 16000 грн. Отримано правдиві свідчення. Чоловіка відпущено під зобов’язання.

 

Працівники Одеського міського управління міліції виявили та вилучили у 42-річної мешканки смт. Березівка 76 мл наркотичного засобу – диацетілморфіну (героїн). Наразі жінці повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ст. 307 ч.2 Кримінального кодексу України.

Працівниками Іллічівського МВ притягнуто до адміністративної відповідальності за статтею 173 (хуліганство) КУпАП місцевого мешканця Олександра, 1983 р.н., який вчинив сварку з малознайомим по вул. Олександрійській, висловлювався нецензурною лайкою та кидався у бійку.

 

До Київського РВ надійшла заява від Ігоря, 1979 р.н. про те, що невідома особа, по вулиці Адміральський проспект, з належного йому автомобіля, таємно скоїла крадіжку відеореєстратора вартістю 900 грн. Вжитими заходами викрито раніше засудженого одесита, 1978 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

 

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...