Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 07.10.2013

За 5-6 жовтня співробітниками столичної ДАІ виявилено 1359 порушень правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених залишається перевищення швидкості – 701 відхилення від правил. За керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування 80 водіїв.

За вихідні в столиці зареєстровано 4 ДТП, в яких 4 особи отримали травми. Державтоінспекція звертається до водіїв – будьте дуже уважні на дорозі, не перевищуйте швидкість, не виїжджайте на смугу зустрічного руху, дотримуйтесь правил маневрування та дистанції.

За неділю в столиці зареєстровано п’ять фактів незаконного заволодіння транспортними засобами: так, у Святошинському районі невідомі викрали «ВАЗ 2108», синього кольору, н.з. 92585ВІ, 1986 року випуску; у Подільському районі незаконно заволоділи автомобілями «Mitsubishi Lancer», сірого кольору, н.з. АА8280ЕА, 2008 року випуску та «Audi A4», синього кольору, н.з. 5860КН, 1999 року випуску; у Печерському районі було викрадено автомобіль «Lexus Gx 470», чорного кольору, н.з. АА8080ІС, 2008 року випуску; та у Голосіївському районі мотоцикл «Suzuki Skywave», білого кольору, н.з.АА2201АА, 2002 року випуску. Прийнято міри розшуку.
Також за вихідні інспекторами ДАІ виявлено 13 автомобілів, що знаходились в розшуку.

За 5-6 жовтня до райуправлінь міліції за нанесення тілесних ушкоджень доставлено 2 особи та за хуліганство -1.

Працівниками полку ДПС ДАІ під час зупинки автомобілів «Daewoo Lanos» було з’ясовано, що водії знаходяться в розшуку за вчинення правопорушень в інших державах – Республіка Молдова та Республіка Вірменія. Також інспектори полку ДПС ДАІ «гарячим слідом» затримали чоловіка, що скоїв крадіжку особистих речей. Правопорушників доставлено до райуправлінь міліції.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини УДАІ 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

ВЗГ УДАІ міста Києва
 

You may also like...