Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 05-06.10.2013

Упродовж минулих вихідних до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 407 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До чергової частини Котовського МВ звернувся 31-річний Олександр, який повідомив, що його односелець спричинив йому тілесні ушкодження. Виїздом слідчо-оперативної групи на місце пригоди було встановлено, що під час спільного розпиття спиртних напоїв між заявником та його сусідом сталася сварка, яка переросла в бійку. Один із чоловіків наніс супернику удар садовими ножицями по руці. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ст. 125 КК України.

У Біляївському районі, в с. Дачне, у пенсіонера 1942 р.н. було виявлено та вилучено 14 патронів калібру 4,5 мм, 2 саморобних металевих предмета типу кастет-ніж.

До Приморського районного відділу міліції надійшла заява від 34-річної Людмили щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка вночі з її робочого місця на одному з ринків міста Одеси, шляхом вільного доступу, таємно викрала 13 коробок з яблуками, вагою 425 кілограмів. Сума матеріального збитку складає 1500 гривень. В ході відпрацювання даної заяви правоохоронцями було викрито раніше засудженого за крадіжки Костянтина, 1988 року народження. Чоловік зізнався у скоєнні даного кримінального правопорушення та пояснив, що гроші витратив на особисті потреби.

Балтські правоохоронці викрили 47-річного жителя с. Пасіцели, який під час раптово виниклої сварки зі своєю 42-річною співмешканкою завдав їй тяжкі тілесні ушкодження органів грудної клітини та черевної порожнини, внаслідок яких потерпіла померла. Чоловіка було затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України.

До чергової частини Портофранківського відділу міліції звернувся із заявою 57-річний Олексій. Чоловік просить прийняти заходи до квартиранта, який під час оренди його квартири, таємно скоїв крадіжку шкіряного м’якого кутка, а саме дивану та двох крісел. Сума матеріального збитку становить 24000 гривень. В ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронцями було викрито 28-річного Максима, мешканця Одеської області, від якого було отримано правдиві свідчення.

Співробітниками Суворовського РВ в ході відпрацювання заяви 50-річної Наталії, яка працює продавцем сервісного центру, викрито раніше засудженого Вадима, 1984 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення про те, що, знаходячись у сервісному центрі, під приводом ремонту, він заволодів монітором та грошима у сумі 330 гривень. В подальшому монітор продав на ринку невідомому чоловікові, гроші витратив на особисті потреби. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

До Балтського РВ з районної лікарні надійшло повідомлення про те, що до медичного закладу звернувся 52-річний чоловік із переламом кісток носу та нижньої щелепи, закритою черепно-мозковою травмою. Встановлено, що вказані тілесні ушкодження йому завдали 21-річний Олександр та 28-річний Костянтин у ході раптово виниклої сварки.

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...