Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 26-27.10.2013

Упродовж минулих діб до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 235 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Суворовського РВ звернулася Юлія, 1981 р.н., із заявою про те, що невідома особа через вікно проникла до її квартири, звідки таємно викрала ноутбук, металевий казан та продукти харчування на загальну суму 1750 гривень. В ході оперативно-розшукових заходів викрито непрацюючого Олександра, 1976 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення у скоєнні даного кримінального правопорушення. Речові докази вилучено.

 

До Приморського РВ надійшла заява від 19-річної Олени щодо вжиття заходів до невідомого чоловіка, який шляхом ривка заволодів її золотим ланцюжком з кулоном та хрестиком. Сума матеріального збитку становить 3800 гривень. Вжитими заходами за гарячими слідами правоохоронцями було затримано Бориса, 1985 р.н., який зізнався у скоєнні даного кримінального правопорушення.

 

Працівниками Любашівського РВ на 306 км автошляху «Київ-Одеса», біля смт. Любашівка, був зупинений житель смт. Криве озеро, 1948 р.н. Під час перевірки документів при зовнішньому огляді речей, в правій кишені його куртки було вилучено мисливський ніж. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

 

До чергової частини Приморського РВ було викрито 25-річного Іллю, у якого було вилучено паперовий згорток з речовиною схожу на марихуану. Вилучене направлено до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУМВС України в Одеській області. Ведеться слідство.

 

Працівниками Любашівського РВ в лісосмузі за межами смт. Любашівка викрито Петра, 1970 р.н., який виготовляв наркотичну речовину, для особистого вживання. Вилучено 200 мл розчину опію та направлено до НДЕКЦ.

 

До Київського РВ надійшла заява від Тетяни 1958 р.н., про те, що невідома особа незаконно заволоділа її автомобілем вартістю 48000 грн. Вжитими заходами викрито Євгена, 1973 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

 

До Котовського МВ звернувся 37-річний Сергій, який повідомив, що невідомий чоловік відкрито заволодів його мобільним телефоном та грошима в сумі 50 гривень. Правоохоронцями було встановлено, що грабіж скоїв мешканець Роздільнянського району, 1983 р.н. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст. 186 КК України (грабіж), місцезнаходження підозрюваного встановлюється.

 

До Приморського РВ надійшла заява від 34-річної Ілони щодо вжиття заходів до невідомого хлопця, який відкрито заволодів мобільним телефоном у її неповнолітнього сина. Вжитими заходами правоохоронцями було викрито Іллю, 2000 р.н., який у присутності матері та свідків віддав мобільний телефон та надав правдиві свідчення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

 

До Білгород–Дністровського МВ звернулась 34-річна жителька міста, що на автобусній зупинці невідомий чоловік заволодів її сумкою. Здійсненими заходами викрито 47-річного раніше засудженого жителя міста. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 186 КК України (грабіж), ведеться слідство.

 

Співробітниками Портофранківського ВМ за гарячими слідами було затримано двох раніше засуджених чоловіків, які із застосуванням фізичної сили до 50-річного Ігоря, заволоділи його грошима у сумі 50 гривень. Від підозрюваних отримано правдиві свідчення у скоєнні даного злочину. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...