Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 19.11.2013

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 228 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Слідчим відділом Котовського МВ відкрито кримінальне провадження за ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) КК України відносно 53-річного мешканця районного центру, який під час сімейної сварки побив власну дружину.

До Київського РВ надійшла заява від Сергія, 1985 р.н., про те, що невідома особа скоїла крадіжку його мопеда, який знаходився на вулиці Академіка Корольова. Сума збитку 450 доларів США. Вжитими заходами викрито Артема, 1991 р.н, від якого отримано правдиві свідчення.

До Кілійського РВ надійшла заява від пенсіонерки, мешканки с. Десантне, 1942 р.н., про те, що невідомий зловмисник з її двору викрав мопед та бензопилу. Вжитими заходами було викрито раніше засудженого жителя районного центру, 1980 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення.

До Київського РВ надійшла заява від Валентини, 1980 р.н., про те, що невідома особа з підсобного приміщення будинку скоїла крадіжку велосипеду вартістю 2500 грн. Вжитими заходами викрито Олексія, 1984 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

Працівниками Біляївського РВ викрито жителя с. Градениці, який біля автобусної зупинки відкрито заволодів гаманцем з грошима у Валентини, 1963 р.н.

До Овідіопольського РВ надійшла заява від Галини, 1963 р.н., про те, що невідомий зловмисник на ринку «7 км» викрав чоловічу сумку. Вжитими заходами у вчиненні вказаного кримінального правопорушення викрито іноземця, 1970 р.н., у якого було вилучено речовий доказ.

До Суворовського РВ надійшла заява від Олександра, 1971 р.н., про те, що в лютому 2010 року Роман, під приводом купівлі заявнику за кордоном автомобіля, заволодів його грошима в сумі 22 тисяч гривень. Вжитими заходами працівниками сектору карного розшуку було викрито жителя с. Фонтанка, 1980 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення.

Співробітниками Татарбунарського РВ в с. Глибоке викрито жителя с. Нерушай, 1970 р.н., у якого в кишені куртки виявлено та вилучено 49 патронів кал. 5,6 мм. Вилучені патрони направлено до НДЕКЦ. Порушника відпущено під зобов’язання. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ.

В рамках проведення операції під умовною назвою «Батискаф» працівниками служби БНОН Котовського МВ виявлено порушення правил реалізації медичних препаратів предметно-комплексного обліку, а саме: сильнодіючі препарати відпускались без рецептів, в двох аптечних пунктах м. Котовска.

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...