Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 27.11.2013

25 листопада до Царичанського райвідділу міліції надiйшло повідомлення про те, що доставлений до приймального вiддiлення лiкарні у с. Преображенка з попереднiм дiагнозом: закрита чмт неповнолiтнiй 1997 р.н.

Було встановлено, що 25.11.2013 о 20.30 рiдний дядько потерпiлого, непрацюючий чоловік 1987 р.н., перебуваючи за мiсцем спiльного мешкання в станi алкогольного сп’янiння, вчинив сварку зi своєю матiр’ю пiд час якої, був присутнiй потерпілий, який став на захист тітки пiд час словесної перебранки мiж ними виникла бiйка, пiд час якої зловмисник нанiс два удари рукою по головi потерпілого спричинивши останньому зазначенi травми та внаслiдок чого потерпiлий втратив свiдомiсть. Зловмисник –затриманий. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від п’яти до восьми років.

26 листопада до Павлоградсього міськвідділу міліці надiйшло повідомлення з приймального вiддiлення лiкарні про те, що бригадою швидкої медичної допомоги з попереднiм дiагнозом: проникаюче колото-рiзане ножове поранення черевної порожнини був доставлений непрацюючий мiсцевий житель 1969 р.н.

Працівниками міліції встановлено , що 25.11.2013 о 22.30 вищевказане тiлесне ушкодження потерпiлому пiд час спiльного розпиття спиртних напоїв, за мiсцем мешкання, спричинила спiвмешканка, мiсцева жителька 1967 р.н. Зловмисниця – затримана. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Зловмисниці загрожує позбавлення волі строком від п’яти до восьми років.

Працівниками Іiндустрiального райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції за розбiйний напад на чоловіка 1988 р.н., який мав мiсце 15.11.2013 встановлений та затриманий непрацюючий чоловік 1989 р.н. Викрадений мобiльний телефон – вилучено.

Працівниками Новомосковського міськвідділ міліції за грабiж у жінки 1990 р.н., який мав мiсце 22.11.2013 встановлений та затриманий непрацюючий чоловік 1960 р.н. Викраденi сережки та каблучка iз жовтого металу вилученi.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

 

 

You may also like...